нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
получих страхотни подаръци от моите приятелки за великден и този комплект на "Чудесна игла" е един от тях , тогава си казах че щом е подарък за великден то ще трябва да го ушия до пpазника и успях и то само за 15 дни -явно БОГ няма пpотив да шия щом успях да го свъpша навpеме
благодаля ти Pоси за този подаpък :kissyou:

това е великденската ми укpаса

Жели , много красив гоблен е станал , украсата ти е много празнична а пиленцата с паспардуто от плата е станало много интересно :kissyou:

Весели празници !!!:kissyou:

Един от най-красивите гоблени със слънчогледи!!!:loveglasses: Да ти е честит!!:clap:

благодаря ви че надничате в моята страничка :kissyou:
а това е подаръка от Марианка -marji
една китайска щампа но аз го уших на българска панама но с оригиналните конци от комплекта благодарение на помощта от marji , че намери схемата

Последно редактирано:
Бравоооо!:clap::clap::clap: Чудесно е. Само,че не мога да го увелича, да му се порадвам.:confused::kissyou:

Ей, страшна си. Откъде ги вадиш тия прелестни миниатюрки? Чудесни са.:clap::clap::kissyou::kissyou:

моята сестра е фен на бирата и скоро ще има РД и това ще е част от подаръка и една картичка -меланжирана роза пак за подарък :D

Последно редактирано:
има и още един завършен ,който ще го видите едва на есен:D
сега да покажа фара си -гобленсет 655 започнат на 6.06 и завършен на 16.07.2013 -на тази фирма при бод 1:1 не мисля че 40 дни е бързо шиене, казвала съм го и друг път и пак ще повтаря едва ли е правилно да се говори за бързина на шиене ,защото тази всъщност "бързина" зависи от броя часове шиене и сложността на схемата
не се гордея много с това което се получи но за сега ще остане в този вариант

Последно редактирано:
Честито,и така си е хубав,този гоблен ми е един от любимите:thumbup:

Поздравления и от мен! Нетърпелива съм да видя новото "гобленче", което си започнала.

тишлайфера е равършен отдавна ,но чакаше да го оформя и най после и това стана:D

Ухаа ,че е красиво оформен,много ми харесва поздравления:thumbup:

Красиво оформен, прекрасни цветове, таралежи и латинки на едно място ...:loveglasses:... С една дума СУПЕР! :clap: :clap: :kissyou:

Назад