нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
не съм много очарована от резултата , контурите малко са налучкани
убедих се че контур трудно се прави при бод 1:1

Аз пък съм очарована от резултата. Прекрасни са и носят много настроение, макар празникът да е още далеч:clap::clap::kissyou:

новата ми страст , която видях в еднин магазин в нашият град и собственичката бе така любезна да ми даде съвет как да си направя сама това калъвче за панер - разбира се има какво още да се желае по отношение на изпълнението но като начало мисля че се справих

Справила си се прекрасно-като с всичко , с което се захванеш.Ей,умора нямаш!Поздравявам те!

Вчера говорихме за това, а ти днес вече си готова. мислех си, че отвън може да се сложи ластик в предварително подготвен подгъв - ще стои по-прибрано. Но и така е супер - готова си за Великден.

вени до великден има още много време , за себе си съм готова но трябва и за приятелките да направя а и имам още идеи които ми се иска да пробвам :D

честита първа пролет
с една пролетно-велигденска сълфетка -моделът е от сп.Рико бр.31

благодаpя на всички които надничат тук :kissyou:
ето и няколко пpедложения за допълнение на покpивката

яйцето отпреди отзат

Много си изобретателна:greeneye:, петелът е много колоритен , страхотен е :clap::kissyou:

още един вариант на панер-кошничка -има какво да се желае още по качеството на монтажа но като първи опит и не професионален шивач не е зле :D

мила приятелко за съжаление идеите не са мои добре , че са рускините
аз само се опитвам да ги реализирам доколкото мога :D
а сега моята сестра ми постави една задача да украся един петел който си купила от левчето и ето какво измислих
от лявоот дясно
и имат задача да пазят кошницата

Назад