нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Този пейзаж е невероятен, това оригинала ли е или ти си го помплектова. Както и да е стррахотен е станал :clap: :kissyou:

Каза, че ще е готов - и ето го завършен. Прекрасен е, светъл и слънчев, да ти се прииска да се пренесеш там на тишина и спокойствие. :clap::clap::clap:

Страхотен гоблен, като картина стои не като бродерия. Не съм виждала оригинала обаче твоя страшно много ми харесва с тези слънчеви цветове. Моите поздравления за това, което си направила! :clap:

сега вече мога да кажа че е изцяло готова мелницата пременена натъкмена и окачена :D

Браво Жели!:clap::clap::clap: Истинска прелест е воденицата . Да ти е честита! А тази чудесна рамка толкова и приляга, че просто нямам думи.Истинско голямо бижу.:kissyou::kissyou:

Невероятно, браво на теб :clap::clap::clap:. Много красиво, много успокояващо и разхлаждащо :D

Как съм пропуснала да видя тази изумителна красота! Със здраве да му се радваш и да краси дома ти! Поздравления!:clap::blueflow:

Поредната красота, :clap::clap::clap:
Прекрасен е.....................

Постоянно се връщам на твоята страничка, за да се насладя за кой ли път на поредната красота.

Последно редактирано:
най после дойде реда да рамкирам слънчогледите малко снимката не е от най-добрите но доста е голям и трудно го хващам в обектива

и вече при готовите маковете на Лука
дано харесате избора ми :kissyou:

Последно редактирано:
Да са ти честити , :kissyou:Жуже и двата са станали супер!:clap:

Жужи всичко което е попаднало в твоите ръце е прекрасно.Няма какво друго да каже човек.Много са красиви и трите и рамките си подбрала много добре.Абе майстора си е майстор.:kissyou::kissyou:

Назад