нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата

тази покривчица ще е подарък за една моя приятелка която се казва Величка много ми е помагала с оригинални вилерови схеми и като закъсам за конци знам ,че при нея ще намеря дори това което и в магазините го няма дано ви хареса :kissyou:

За такъв приятел с удоволствие да избродираш подарък.А твоят е станал прекрасен.

Поздравления за триптиха и за гоблена на приятелката ти ! :clap:
А великденската покривка е прекрасен подарък за приятелка, много красива! :clap: Също и за яйцата на черна панама поздравления! :clap:

Иска ли питане? Покривката е страхотна, няма как да не се зарадва приятелката ти.:clap::clap::clap:

Еха че красива покривка.Приятелката ти ще бъде много щастлива да получи такъв прекрасен подарък.За триптиха ще питам по нататък.:kissyou::kissyou:

благодаря ви за подкрепата, че имах упрек че съм я направила малка в средата можеше да е по-голямо празното място но не можах да го преценя първоначално :kissyou::cookies:

Чудесна е, толкова свежа и с настоение..................:clap::clap::clap::clap:

поздравления за всички нови попълнения, но моя фаворит е триптиха.божествен е.няколко пъти се връщах да го гледам, а рамката го допълва чудесно.

когато видях този гоблен си казах ,че на всяка цена трябва да го имам и благодарение на щедростта на една приятелка от молдовия това вече е факт
мнаго съм доволна от тази фирма сполучлив дизайн и приятно за шиене -приятно гледане :kissyou:

Страхотен гоблен!!! Не съм срещала досега по-хубава Венеция сред гоблените.:clap::clap::clap:

Е, не, това не е истина, то все едно си там и ще се намокриш. Браво и на дизайнерката и на майсторката гобленарка.
:clap::clap::clap:
Страхотно, останах без думи!

:clap::clap::clap: Както написах и на едно друго място невероятно красива Венеция.:kissyou:

Леле... гобленът е суууууупер!!!!!
:clap::clap::clap:
Браво на майсторката!

Последно редактирано:
Поздравления!Невероятен гоблен!На коя фирма е,сподели ако обичаш?

Назад