нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
тази година ще обърна повече внимание на практични нещо за дома
едно каре за една малка масичка ,на която си слагам част от гобленарски пренадлежности :D
п.п. при етапите повече подробности за карето

"Усещане за жена "-бр.1 на сп. ГБ от т.г и "целувката"-готова комплектовка подарък ми е от Илиана най после намерих време да я ушия

закупих този комплект от промоция на Коутс -01712 анхор-идена с идеята да го ползвам по предназначението му ,но впоследствие реших да си сложа там гоблените ,които ми предстои да шия да се ми пред очите :D

Много хубава възглавничка! Бродерията, едно на ръка, ама и долната част- тези точки на червен фон, ама много сладко се е получило, как да не и се радваш?!

един тишлайфер ,който още не е оформен и слагам началото на великденските
и двата модела са оригинали тишлайфери от промоциите на Коутс , но великденското реших да не е тишлайфер и затова смених панамата и временно ще е в тази премяна :confused:

един вервако-не е оригинал и първият ми гоблен на фирмата Риолис -оригинал с вълнени конци

Великденски си се подготвила вече. Кокошото семейство е много сладко! И ябълките ще ти проговорят. Те ли са с вълнени конци? Как се шие с тях, аз нямам опит в това?

да ябълките са с вълнени конци , и за мен е за първи път -шие се както с другите ,лошото е че не са на чилета , а на аршини както преждите за плетене , трябва да си ги навиеш на картонче и после да си решеш конеца , много са меки и трябва да се шие с къси конци, защото започват да се завалват и ако правите прегънка на конеца за да направите два ката в тази прегънка се събира мъх от вълната -образува се топче и трудно вече минава конеца ,иначе конеца е здрав запълва добре :kissyou:

и вторият риолис с вълнени конци е готов чака премяната си:D
тук панамата е лен 16 каунт , стои определено много по нежно , но въпреки това едва ли ще ушия друго с вълнени конци

Много са хубави! Твоите ябълки ми напомниха сега за първите ми опити в бродерията. Бях си харесала едни ябълки от едно списание и ги уших. :) Очаквам скоро да видя и ягодките оформени! :idea:

всичко от Вашата страничка много ми хареса. Искам да попитам "Нощен град" от ГБ 1:1 ли го шихте и като размер колко излезе?

благодаря ,че харесвате моите неща -нощ над града го ших на кръсче на аида 16 , 1:1 става много малък ,съжалявам но не мога да дам размера защото гоблена е отдавна подарен :)

за 8-ми март бях приятно изненадана с две награди ,които искам да споделя с Вас които следите моите работи
едната е от магазина на Гобленарите на Бургас -за редовен клиент -дай боже повече магазини да се сещат и да стимулират клиентите си -един гоблен на Анхор с прекрасно пролетно настроение и една картичка с хубави пожелания
втората награда е от участието ми в конкурса за майсторска изработка на фирмата Коутс ,която още не знам точно каква е ,но се радвам че все пак съм номинирана :kissyou:

Назад