Freeky 24 Април 2011 #61 Честит празник! :kissyou: И честито за завършения гоблен-прекрасен е! :clap: А кое ще е новото начинание?
Честит празник! :kissyou: И честито за завършения гоблен-прекрасен е! :clap: А кое ще е новото начинание?
nimate 29 Април 2011 #64 Ето ни и облечени дано и на Вас ви хареса. Поздрави :kissyou: :kissyou: :kissyou:
zezata Гобленар 29 Април 2011 #66 fanivarna каза: перфектно оформление с рамката страхотно е паснал :clap::clap::clap: Кликнете, за да разширите... Съгласна съм, че рамката е много подходяща за тази гоблен. :clap: Определено има прекрасен външен вид.
fanivarna каза: перфектно оформление с рамката страхотно е паснал :clap::clap::clap: Кликнете, за да разширите... Съгласна съм, че рамката е много подходяща за тази гоблен. :clap: Определено има прекрасен външен вид.
cecunka 29 Април 2011 #70 В нямо възхищение съм :loveglasses: За скоростта, за смелостта и красотата, която сподели с нас :clap::kissyou:
В нямо възхищение съм :loveglasses: За скоростта, за смелостта и красотата, която сподели с нас :clap::kissyou:
nimate 11 Май 2011 #72 Ето моят подарък за госпожата на моят син е готов. Само се извинявам, че е неизпран, но после ще го видите пак с подходяща премяна. сега отива на баня Поздрави :kissyou:
Ето моят подарък за госпожата на моят син е готов. Само се извинявам, че е неизпран, но после ще го видите пак с подходяща премяна. сега отива на баня Поздрави :kissyou:
ANIMONI 12 Май 2011 #74 Розата е като истинска/дори неизкъпана/.Г-жата трябва наистина да е специална,за да и спретнеш такъв подарък.
Розата е като истинска/дори неизкъпана/.Г-жата трябва наистина да е специална,за да и спретнеш такъв подарък.
nimate 19 Май 2011 #76 tazzzz, ANIMONI, anito11 благодаря Ви момичета. Ето и подаръка за една невероятна госпожа напълно готов. Поздрави :kissyou:
tazzzz, ANIMONI, anito11 благодаря Ви момичета. Ето и подаръка за една невероятна госпожа напълно готов. Поздрави :kissyou:
ANIMONI 19 Май 2011 #77 Ауу,завидях на г-жата,Явно е научила детенце на много неща и е написала много 6-ици.