Момичета , ако има човек в този форум дето не е получил това дето иска от Илияна , нека каже , даже понякога , когато съм искал да помогна , ... тя пред мен , не само че помага , но и с бързината на отговора ... можем само да и благодарим . Чакам един гоблен от септември месец , от една съфорумка - е дано докато дойде следващия го получа , но ... благодарение на Илияна , не само че имам какво да шия , ами ... има и да остане . наистина , става скандал , че някой не се е съобразил с нейната молба , като мъничък знак на уважение ... трябва да се съобразим ! Илиянче , хора разни , аз съм убеден , че знаеш какво и на кого си пратила , смятам , че заради тези хора си струва да си с нас , нека замълчим , и ... все пак , да се съобразим с молбите на тези , които ни помагат . Аз също съм имал молби , добре , че са били изпълнявани от тези на които държа , нарушени от други ... просто повече не откликвам . Нека с хубавото време и с хубавия празник БЛАГОВЕЩЕНИЕ да си простим , да забравим лошото и да помолим Илияна да извини тези , дето са я наранили и да я уважаваме , така , както я уважават и в руските форуми , лошо е да получава от тях това , което ние не правим за нея .
Хубав празник на всички . Нали знаете , лоши гобленари няма , има просто ... афекти , за които после съжаляваме .
:kissyou: