Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ Г-ЖО СТОЯНОВА! НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА СЪЗДАВАМ КОНФЛИКТИ!ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ВАШИЯТ ТАЛАНТ! :clap::clap::clap:

МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ Г-ЖО СТОЯНОВА! НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА СЪЗДАВАМ КОНФЛИКТИ!ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ВАШИЯТ ТАЛАНТ! :clap::clap::clap:

Миличка,не се притеснявай.Не ти предизвика полемиката,а невъзпитаното изказване на an50.Много ясно е,че ще се търся схеми и модели.Не приемай много навътре нашите спорове.Все пак сме във виртуалния свят.

Идва Коледа!

:loveglasses::kissyou:Здравейте момичета! Не знам какво е разбунило духовете и не мога да схвана за какъв е проблема, но днес в имейла ми влетяватмного съобщения по този спор. Като че ли се разгаря . Мисля че Стоянка е велика!!! Дай боже повече такива талантливи дизайнери!
А ние да помислим, че идват светли празници и да прекратим спора. Този да защити другия, третия да покаже колко е голям.... Толкова красиви схеми! И толкова малко време за бродиране! И за сваляне...

От заявките изтрих постовете,ако сте приключили и тук,да ги метна и тези:idea: че коледа идва еййй,празници,има настроение тук,а не спорове:kissyou:

Хайде да побутна малко темата.Искам да изкажа своите благодарности на две съфорумки-Албенка/abi/от София и iliana67. Преди броени дни помолих Албенка за тибетска гъба,че от прочетеното за нея разбрах ,че помагала за много неща включително бронхити и пневмонии.Докато я помоля и веднага откликна-вчера си имах покана от пощата и вече благодарение на нея си имам от въпросната пананцея.Нито за миг не се оправда как ще ми я прати от София до Варна,или че вече я няма.А никога до сега не сме имали разговор във форума.Илиянка я помолих ако може да ми преобразува една схема от ПМ ввъв формат който мога да отворя без специална програма и тази сутрин открих в пощата си че вече е изпратена-отново подарък за 8 март/вече и принтиран/.СКЪПИ МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ и ви пожелавам здраве,щастие и любов,а за човечността ви много целувки от мен.

щом има такава тема искам и аз да изкажа благодарности към илиана67 благодаря ти за всичко което си направила за мен:kissyou::kissyou::kissyou:

Не е за тук, но просто незная къде да пиша,че да го вижда всеки, преди да поиска някоя схема.
Момичета, моля всички, които искат схеми на ЛС не само от мен, а и от когото и да било, формулирайте си ясно молбата, за кой точно гоблен става въпрос !!! Не искам да бъда груба, искам да изпратя на всеки помолил ме за нещо, но вече трети ден получавам на ЛС молби от рода на тази: "Мн ми хареса това конче на черна панама и ще съм Ви мн благодарна ако ми изпратите схемата на адрес......."

Как да разбера за какво става въпрос?! :confused:

"Мн ми хареса това конче на черна панама и ще съм Ви мн благодарна ако ми изпратите схемата на адрес......."

Как да разбера за какво става въпрос?! :confused:[/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това звучи доста весело,а аз си мислех,че само на мен ми пращат такава "кодирана"молба:D

Да, за съжаление подобни писма не са рядкост. А какво ще кажете за такава молба: "Имате ли схема на жената с бялата забрадка, дето държи голо бебе?" ??????:idea::D

"Здравей!Много се извинявам,но ще може ли да ми изпратиш схемата на гоблена с момиченцето,която прати на mariela ganeva на 18 01 2010г."

Аз и такива получавам.Как да помня на кой,какво съм пращала?Още повече кога?
Държа на прикачена снимка на желаното не зарди друго,а за да знам кой какво иска и да откликна адекватно.

A искали ли са ви схеми на гоблени, които обаче не сте публикували?:confused:
защото на мен и това ми се случи...

въпреки това момичето си я получи.. (схемата) :greeneye:

Последно редактирано:
Аз съм имала същите случаи,но това много ме развесели:D:D

Даже мъжа ми предложи да си отворим тема - Бисери на форума :D

Пиша тук, защото неизмислих къде другаде, а ми писна :evil: и съм бясна . От извесно време се пише където трябва и където не. Та молбата ми е да се пусне една тема с правила, който новите , а и не съвсем да изчетат.
Например тази тема:
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=1867
да се копира във всички раздели, дано някои ги прочете. Чесно, не искам да обидя никой, но ми писна от глупости!!!!!!!!!!!!

Ето това имам в предвид, пост 97 /един от многото/:
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=1256

По-късно, ако трябва ще си изтрия поста

Ако е необходимо и админите да се намесят и да пуснат правилата който да се четат още при регистрация, знам ли?

Последно редактирано:
Миличка, ако беше само този пост, едва ли щеше да се ядосаш ;) , но на тази съфорумка (kafyavo) това не е първи и единствен пост - има ги в доста теми, нищо че си има направена тема за търсене на схеми. Надявам се да попрочете къде какво се пише и да не разводнява така темите.

Миличка, ако беше само този пост, едва ли щеше да се ядосаш ;) , но на тази съфорумка (kafyavo) това не е първи и единствен пост - има ги в доста теми, нищо че си има направена тема за търсене на схеми. Надявам се да попрочете къде какво се пише и да не разводнява така темите.
:clap:И задължително да се пише на кирилица. Който не може - да не участва във форума.:kissyou:

Ако се направи системно съобщение с правила,което всеки новорегистрирал се да получава и чете,няма да е никак зле.Не знам само в чии правомощия на модератори или администратори...

Подкрепям напълно идеята още при регистрирането да е задължително изчитането на правилата. :clap:Иначе покрай тези непрестанни искания на схеми където трябва и не трябва само пълним форума със спамове и отваряме работа на модераторите.:greeneye:

Момичета,аз лично когато видя,че някой потребител системно нарушава правилата,му пращам ЛС с обяснение и молба да си вземе бележка.Обикновено се получава.Вярно че никой в крайна сметка не е длъжен да обяснява на други потребители,това което последните е трябвало сами да прочетат и разберат,но....

Днес писах и на потребителката с ник kafyavo.Ето това е отговора,който получих: "ne mojah davi razbera koi pravela sim narusila. tukasam nova i nemie mnogo dobre bilgarskiya ezik. izvinetemi ako sim satanala problem".

Радко се намесвам, но от 3 дена в безплатните и в заявките е кошмар.

Теен, не е задължително да знае перфекто български, но ако си направи труда да се поогледа без дори да прави опит да чете ще види къде бърка, всичко е въпрос на желание, а не на незнание. Много лесно е да кажеш неразбирам. :oops:

Последно редактирано:
Назад