Съобщение: Среща на Гоблените.com в Силистра

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Мили момичета,беше много приятна среща!Благодаря за положителните емоции!Пожелавам ви много ушити красиви гоблени и да се срещаме по-често!

Здравейте!
Ми и аз да се запиша. Във форума съм от 2005 г., шия гоблени от... отдавна.
Покрай грижите по децата в последните години не ми остава много време за л'бимото занимание, но все успявам да открадна някой бод :)
На следващата среща ще се включа.
Пожелавам хубава и творческа вечер :flower:

Здравей, svetly!Добре дошла!И аз отскоро се познавам с момичетата.Чудесно е да контактуваш с хора,които мислят като теб и имате еднакви интереси!

Дами, да изпием по кафенце в неделя на Госип към 15,00 часа? Ако нещо с часа не ви е удобно - по - късно мога, по - рано ми е трудно.

Съжалявам пропуснах срещата.Не съм влизала във форума.Все пак държа да се видим.Кога ще бъде следващата среща?

Съжалявам пропуснах срещата.Не съм влизала във форума.Все пак държа да се видим.Кога ще бъде следващата среща?
Не знам кога ще има следващо събиране. Всичко зависи от процесите на подготовката. Може някоя вечер след 17,00 часа, но тази седмица го дават адски студ и не мога да си позволя излизане ........

Здравейте !

С нетърпение очаквах срещата ,за да се запозная с всички ви момичета.Много съм щастлива ,че със съвместните ни усилия 8 - мата ни Национална среща ще бъде на ниво .:kissyou::kissyou:

Милички,да си напривим по една снимка на новите фонтани в неделя, 18.30 часа ??? ♥
После ще пием по кафе.....
Вилито да носи гоблена с акрилните конци, Галя да носи феичката / това са задължителни неща, останалите - кой каквото иска ще носи /
Всички са добре дошли на срещата ♥

Супеееееер, там съм. Феичката ще я нося, но не разбрах с бански ли да сме на фонтаните...:confused:

Назад