Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Предполагам как и всички - слагаш костилка хоризонтално не дълбоко и поливаш рационално и чакаш.А сложих костилка на авокадо,чакам,но нещо не иска да се покаже още.Финикова палма чаках точно 40 дена,възможно и с авокадо трябва да почакам повече дни?
Имам въпрос към знаящщи:гледа ли някой Орхидеи,защото много ги харесвам и имам желание да ги купя.Капризни ли са?
Може да поникне,но моя опит -не стана.Кой знае дали не ги берат неузрели?!Предполагам как и всички - слагаш костилка хоризонтално не дълбоко и поливаш рационално и чакаш.А сложих костилка на авокадо,чакам,но нещо не иска да се покаже още.Финикова палма чаках точно 40 дена,възможно и с авокадо трябва да почакам повече дни?
Имам въпрос към знаящщи:гледа ли някой Орхидеи,защото много ги харесвам и имам желание да ги купя.Капризни ли са?
Предполагам как и всички - слагаш костилка хоризонтално не дълбоко и поливаш рационално и чакаш.А сложих костилка на авокадо,чакам,но нещо не иска да се покаже още.Финикова палма чаках точно 40 дена,възможно и с авокадо трябва да почакам повече дни?
:idea:много си се грижила за авокадото и се отблагодарило !А на това цвете мисля,че му казват Петльов гребен.И аз го имам в саксия на терасата- същия цвят е като твоето.латинското му название е ЦелозияМомичета,днес мойто авокадо никна!Трябваше за това само 23 дни и поливане със минерална вода.
Същото ми цъфна това градинско цвете,но имам го във саксия на тераса.