Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, подариха ми от този тип бегония, само че жълта. Казаха ми , че е зимна , въпреки че сега в средата на лятото е отрупана с цвят, и че е стайно растение. А аз искам да я изнеса на балкона ... Някой от вас дали е гледал такова цвете ?

Имам няколко вида от тази бегония-като разцветки.Цъфти почти през цялата година. Може да я изнесеш на терасата, но на завет и по на сянка.По принцип е стайна.Не обича топло и пряко слънце.

Яни,разкошни са.Явно добре си ги гледате,защото въобще не личи да им влияе жегата.Голяма красота са.

Радвам се ,че са ти харесали цветята,ibg1963.
Добре ,че е баща ми за да ги полива всеки ден ,иначе да са загинали до сега.

Да продължава да ги полива.При тая суша градинката и цветята ви изглеждат като райско кътче.

Яни, ти да не живееш на друг климатичен пояс:D ?Толкова добре ти изглеждат цветята, че е удоволствие за окото да им се любува.Моите изглеждаха така преди жегите, а сега са като попарени.Но както виждам ти живееш в къща с двор и имаш възможност да спестиш на цветята си прякото слънце.А зокума и ягодата в кошницата са супер:thumbup:

Не живея в къща за съжаление,в апартамент съм.:( На село съм снимала градинката .Само през уикендите ходя . Там се разтоварвам много добре.:idea:

:clap: Колко ти е хубава градинката!Наистина ще е приятно да почиваш сред толкова зеленина и цветя!:)

Нямам думи за цветята ти!Разкошни са!Очарована съм!Как окореняваш обичките и зимно време приспиваш ли ги? А клематиса къде го гледаш?:clap: :kissyou: :clap:

Аз също много обичам цветята,но те обичат да им се обръща внимание и редовни грижи,а аз тази година от работа нямах време за тях и това естествено им се отрази на външния вид.Имам слабост към палмите,обичам да си копувам фурми и да им съдя костилките.Проблема е като станат големи.Вече 2 големи съм дала на дядо ми.Имах няколко малки,но полувината не отселяха поради липса на внимание.Имам и проблем с теменужките.Като я купя има цвят и след като прецъфти повече не цъфва,а имам познати на които им цъфти целогодишно.

Теменужките обичат много но непряка светлина.Най-добре от вътрешната страна на прозореца.Поливай ги само в чинийката.Имай търпение-нормално е след като прецъфти да се адаптира на новото място.Моите цъфтят без прекъсване цялата година.

Лелееееееееееее нямам думи............
СТРАХОТНИ ЦВЕТЯ СИ ОТГЛЕДАЛА:clap:
А с кактусите , направо ме смая:crazy: , аз умирам за кактуси:D
Всички цветя са ти супер, а и какъв изглед имаш само.....мечта за мен:idea:

Направо онемях от толкова красота.Браво,възхищавам се на труда ти.По колко време им отделяш? Всичките са толкова красиви и свежи добре си ги гледаш :clap:

Теменужките обичат много но непряка светлина.Най-добре от вътрешната страна на прозореца.Поливай ги само в чинийката.Имай търпение-нормално е след като прецъфти да се адаптира на новото място.Моите цъфтят без прекъсване цялата година.

Благодаря ти и аз така си мисля и само в чинйката я поливам,но ми се струва,че мястото не е подходящо.И аз съм вижда ла вътрешната страна на прозореца,но за съжаление нямам такова удобно място,но с риск да ми се смеете си мисля,че всичко е от вниманието което им се обръща.Като им обръщам повече внимание цветята растът като луди и изглеждат добре:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад