Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Нямам думи и не зная какво да каже.Хубаво, красиво,прекрасно-всичко е недостатъчно за цветята на Донка.Прекланям се !
Аз искам да си покажа кактуса,който се отвори днес-цъфти ми за трета година.Но Донка има и от него.

Донка ,много красота събрана на едно място.Може ли и един въпрос- къде ги прибираш всички тия саксии зимата?При теб е като в ботаническа градина.Разкош!:clap::clap::clap:

Мога само да кажа-НЕВЕРОЯТНА КРАСОТА!Разгледах снимките няколко пъти, просто не мога да откъсна очи от тях.Поздравявам те за това райско кътче. :clap::clap::clap:

d0nka възхитена съм не знам какво да кажа виждам че отглеждаш така обичаните от мен върбинки можеш ли да ми обясниш повече за това цвете как се развъжда едногодишно ли е и каквото знаеш за да е така красиво БРАВО ти си направила прекрасен оазис :blueflow:

dOnka, направо нямам думи. Такава красива тераса си имаш, че благородно ти завиждам. Благодаря за споделената красота. А и морският изглед.......:blueflow::blueflow::blueflow:

Браво:clap: dOnka ,поздравявам те за прекрасната тераска,отдавна не бях виждала такава и съчетана с морския безкрай е направо велколепна!:clap::kissyou:

Благодаря на всички Ви за милите думи - те са голяма награда за труда, който съм положила.
GILDA - върбинката по принцип в България вирее като едногодишно растение, но в по южната част на България може да бъде и многогодишна, както и ако я прибереш в неотоплено /да не е под 0 градуса/, но достатъчно светло помещение. Моите върбинки в голямата си част са от готови разсади/нямам условия къде да правя разсади/, като ги пресадя и след около седмица на 10 дни ги торя със зелен кристалон докато се развият достатъчно добре, след като цъфнат торя по веднъж поне със син и жълт кристалон и през лятото с червен за повече цъфтеж.
Сега почна и голямото пръскане срещу разни гадинки, защото въшките и белокрилките много ги обичат върбинките. Ако нещо друго те интересува пиши ми на лс / стига да мога да вляза във форума ще ти отговоря/.
Mimka, сакъзчетата и мушкатата ги прибирам в едно приземно помещение, където е горе-долу светло и не е под 0 градуса, има доста които виреят отвън целогодишно и други, които наесен за съжаление си умират.

Хубава вечер на всички!

Цветът е много богат.Браво!А моята я изхвърлих, защото тотално въшляса.Остана само тази, като фуния

qni,цветята са отблагодаряват за грижите!:clap::clap::clap:
а сега да ви покажа третия цвят на лилията и вече има нови пъпки.Снимала съм и моите брези в двора, които отглеждам от малко фиданки.И лавандулата се разтвори с аромата си.

Малкият храст хортензия, имам и много голям,но е трудно да го снимам.После е стайния клен, който сега живее на двора под навеса, и накрая двата храста кафе с лимоновото кипарисче.

Недей,че току виж съм дошла.Моя мъж има роднини от Хисара та наминаваме от време на време от там:D

qni,цветята са отблагодаряват за грижите!:clap::clap::clap:
а сега да ви покажа третия цвят на лилията и вече има нови пъпки.Снимала съм и моите брези в двора, които отглеждам от малко фиданки.И лавандулата се разтвори с аромата си.

lari,може ли да ми обясниш как се отглежда тази лилия,как си я захванала:kissyou:

Matcata, никакъв проблем-добре дошла.Моят дом е отворен за всеки!
Деси, лилията я купих от магазин, тя е с коренище и я гледам в саксия потопена в дълбок леген.Иска вода и много слънце.Миналото лято имаше три цвята, а това вече оформя четвърти цвят.всеки цвят трае около 3-5 дни.

Статус
Not open for further replies.
Назад