Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap: всичко харесах. И магнолията, и перминчетата и слънчевите минита... А осмомартенския подарак за другарчето е избран и оформен много с много вкус

НЯКОЙ ГИ ЗНАМ, ДРУГИ НЕ, НО ВСИЧКИ СА МНОГО КРАСИВИ.............. :clap::clap::clap::clap::clap:

Много са хубави - свежест, слънце и ведрина лъха от всички :clap::kissyou:

Колко е пролетно и цветно в твоята страничка,Пепи!:clap:Много са красиви всичките!

Много пролетно настроение има в темичката ти.Перминчетата са страхотни.А в другите две/пак си поглеждала към немските дизайнери/ми останаха очите.:clap::clap::clap:

Всички са много красиви, а аз съм много щастлива, че бях твоето другарче в осмомартенската игра :kissyou:

ООООООоооооооооо толкова много отзиви :loveglasses: Благодаря ви момичета!!!!!!:kissyou: Надявам се мъничко и вас да съм заредила с цветната ми феерия.:)

Много нежни и слънчеви са цветните ти гобленчета! А рамките отново са подбрани с много усет. Но в подаръка за другарчето ти от играта просто ми останаха очите - необичаен, стилен, изискан ... просто съвършен! Браво! :kissyou:

:clap: Пепи, от последните ти творения лъха толкова красота и свежест , че човек трудно откъсва очи от тях:loveglasses: Поздравления:kissyou:

Красиви модели,красиви рамки-страхотни са!!!!!!!:clap:Точно тези модели на UB и Permin много ги харесвам...ще им се радвам в твоята страничка!:loveglasses:

Пепи, много слънчево настроение струи от твоята страничка. Всичките ти неща са много нежни, а рамките им са подбрани с вкус както винаги.
След тежкия ден твоята страничка успя да ме разведри-пак си я разгледах-от начало до край..
Дали да не хвърля всичко покрай дипломната работа и да седна да побродирам малко? Толкова имам нужда... :(
Благодаря ти за привнесеното положителното настроение и честит 8-ми март с пожелание да си все така усмихната, ведра и креативна!:kissyou:

Назад