ГАЛЕРИЯ НИЯ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички посетили моето кътче!:kissyou:
За съжаление, тази година се измързеливих. Уж почнах, нещо по-сериозно и този път за мен, но пак се поддадох на изкушението да направя нещо , с което да зарадвам някого.

Поредното иглениче отишло си от мен. :idea:

А това е поредното, /трето/ мънистено калъфче за телефона на дъщеря ми. Все ги губи, а , цитирам : "Никак не мога без него! Искам спешно ново!!" :(

Може ли да се откаже на такава молба?! :confused:

Както е тръгнало, в скоро време ще обзаведа поне половин Холандия с мънистени калъфчета.:D

Какво да подари една гобленарка за сватбата на съфорумка освен.... сватбен гоблен. :idea: И една рецепта вместо пожелание.

Идеята да ушия тези ангелчета възникна спонтанно, без повод, без да се каня, само някакъв вътрешен порив. Бяха ми необходими само три дни.
Ето ги, току що завършени, изпрани и изгладени.
Още не съм решила как ще ги оформя, най - вероятно да станат възглавничка. Все пак зависи от човека, на когото ще ги подаря.

Ето ги ангелчетата вече в рамка - така си пожела новата им собственичка.
Тази молитва за дома я направих на един дъх - както всичките ми спонтанно възникнали идеи. Предстои рамкиране и след това за благотворителната инициатива на националната среща.
А този разделител - с две лица, е символично подаръче на много скъп за мен човек.

Подарък за една малка госпожица, която вчера отпразнува първият си рожден ден.

Да поосвежа малко темичката си, че то от ходене по срещи време за бродиране почти не ми остава. :D

Последните ми гобленчета - молитвата за благотворителност, тук вече рамкирана, една бебешка визитка и "Майчинство" - вече за мен.

До Коледа има още доста време, но тези картички побързах да ги направя за благотворителен базар.

Благодаря на всички посетили страничката ми! :kissyou:

Ето още малко коледно настроение.

Много хубави са станали ботушчетата!:loveglasses:А,за картичките-както винаги на ниво!:clap:

мила ,аз три месеца не бях влизала във форума,но днес първата страничка която отворих е твоята - много красиви новогодишни ботушчета си приготвила:kissyou:,напомниха ми,че празниците са близо:D

E,оправдано е затишието при теб:idea:толкова голяма производителност е типично в твой стил,също и много красиви и различни модели,които отнемат много време за оформление:kissyou:
Освен :clap: и :shock: какво друго да кажа?
Изглежда избързах,имало и още :idea:

Разкошни картички си подготвила - ще зарадваш много приятели! А за Света София мога да кажа само едно - ПРИКАЗКА!!! Разкошен завършек на тази гобленарска година!

Назад