Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви ,момичета за хубавите думи - невероятен стимул сте ми :kissyou:

И фарчето и кончетата са страхотни, ама котето направо ме уби. И след като съм затворила страничката продължава да ми е пред очите и да се смея :D:D:D

Да си покажа едно малко творение - Кончета. Готова комплектовка от ебей, която съдържаше дори паспартуто. Много сполучливи станаха.
Надявам се да се харесат и на вас :gipsy:

Много красив е станал гобленът, заедно с оформлението!:clap:

Много сполучлива покупка си направила!:idea:

И един декупаж на стъкло с напукване - направен в Хоби Кламер по време на обучение.Техниката не беше сложна - справих се . Като за първи опит резултата даже надмина очакванията ми затова го и показвам.:gipsy:

:clap:Ей, Юра!Днес за малко да дойда до Асеновград и щях да ги видя наживо.Само, че интернетО ми рече, че правилното място е до Садово...
Декупажа е много хубав, нали е с рози:idea:.

Мнооого са хубави кончетата! :clap: :clap: И да питам паспартуто дебело ли е? Защото им се каня да ги шия по схема свалена от нета - имам сканирано и самото паспарту, но ми се иска да изглежда максимално близо до оригинала :idea:
А за декупажа - думите са излишни - прекрасно изглежда! Още веднъж - браво!

Благодаря на всички разгледали моя скромен труд :kissyou:
m_rija- паспартуто на кончетата бе дебело - поне 1,5-2мм.Леки са за шиене, имат повечко контур ,но пък той дава страхотен ефект.

Здравейте момичета,
дойде време да си покажа лятнотото творчество - две негърки на Ленарте. И с двете завършвам серия. Надявам се скоро да мога да ги рамкирам ,че да променя интериора в хола :D Много от вас ги имат вече ушите и едвали ще изненадам някого, но ми бяха проект и той вече е реализиран.Малката ми беше проблем с ушиването на лицето ама се получи - има излъчване. Ето ги :

1.2.

Да си покажа моделчетата които бяха започнати на края на миналата година и довършени сега. Така приключвам с идеите за 2012 и смело напред с моделите за новата година.
Няколко коледни мотива :

Назад