Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
:clap:Както винаги си невероятна - и като модели и като изпълнение гоблените са страхотни!:kissyou:

Разкошни са, благородно завиждам на бъдещия им притежател. А рамките са подбрани много точно.Аплодисменти от мен. Браво

Разкошни попълнения, Вени! Но розите ми харесаха най-много - прекрасни са!

След половин година застой, е време да се похваля с конкурсния си гоблен. Снимката не е от най-добрите, но пък гоблена много си го харесвам.

:clap:вени да ти е честит, съжалявам само че не го донесе на срещата да го видим на живо а и да се запознаем данякъде сме комшии:D

Много ви благодаря!:kissyou: Вашите отзиви са ми голям стимул. Жужи, само един Балкан ни дели, ама дано доживеем да си казваме :hello::hello:в тунела. Ето и нещо, което уших отдавна, но чак сега го рамкирах и бързам да го покажа. Приготвих го за подарък "2 в 1" за юбилея и новия дом на моята приятелка. Дано да го хареса.

И крайморското кафе и подаръка са супер! Както винаги проявяваш страхотен вкус! :clap: :clap: :kissyou:

Време е да внеса и малко коледно настроение в темичката си. Тези игрзчки направих за благотворителния базар в едно училище. И една кутийка, която много лесно се получи, но за жалост не е фотогенична.
Преглед на прикачен файл 171614Преглед на прикачен файл 171615Преглед на прикачен файл 171616

Назад