Моля за организиране на майсторски клас -"плетене с хартия". С тази техника и слама правихме кошнички, но съм забравила, а е много приложима. :flowerlove:
:clap:Вени пак ни изненада с нещо оригинално но любопитно ми е да кажеш нещо повече за това начинание хартията специална ли е и ако имаш дай линк да погледнем как става това чудо-много е красиво :kissyou:
Благодаря за насърчителните думи. Аз все още съм начинаеща.Знам само една "плетка, но новото ми занимание е също толкова забавно и обсебващо, колкото и шиенето на гоблени. Разликата е, че не изисква средства, само едно безцветно лепилце , хартия - употребявана принтерна, стари вестници, най-добрият материал са рекламните брошури, понеже са гланцирани. Става сравнително бързо, а несполучливите опити се рециклират в печката или кофата за смет. Ето какво спретнах в събота (без тавичката от пръстенчета). Повечето вече имат нови притежатели. Дано утре да имам повече време да постна линковете на моите учители.
:clap:нямам думи много съм впечанлена и завиждам да габровската група защото ще им го покажеш на живо и ние се надяваме да направиш демонстрация на есен на националната среща
весели празници :kissyou:
:clap::clap::clap: Вени невероятна си и много оригинална както винаги.Ще чакам с нетърпение да публикуваш начина на изработка на тези красиви неща:idea::kissyou: