Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
Вени,много си бърза.Кога успя да го ушиеш.Още не сме се нарадвали на покривката и хоп друга красота.Наистина е чудесен.А сега давай и другите възрожденски къщи за да е цялостен комплекта.:clap::clap::clap:

Благодаря ви момичета, много се радвам, че следите работата ми. Много ме насърчавате. Ето и последния ми отчет. Започвам с подаръка от vesi700 от играта ЧРД. Уших го с голям мерак и на един дъх. Утре ще заеме достойно мястото си в кухнята.

Ето ги и следващите, които са предназначени за подаръци.

Последно редактирано:
Отново интересни и красиви гобленчета изработени от теб!!!:loveglasses:
А подаръкът от Весито е много стилен и разбирам защо на един дъх си го ушила....:clap:

Вени,прекрасни подаръци си изработила .Щастливи ще са притежателите им.Този пък от Весито не съм виждала,но е уникален.Моите адмирации:clap::clap:

:clap:чудесни нови придобивки натюрморта е прекрасен направо да си ги хапнеш черещките , а това на черната отдавна съм му хвърлила око но сега като го видях ушит май и аз ще го избоцкам , да са честити и на новите им притежате ли :kissyou:

:clap::clap::clap: Вени , отново си изработила невероятно красиви подаръци:loveglasses: Честито на новите им притежатели!

Аз гледах, разглеждах и се чудих кога успя да избродираш толкова много красоти, всички са прекрасни, поздравления!:clap::clap::clap:

то не е само да имаш схемата/в шкафа е с много други/,важното е да го ушиеш.зарад теб и черешки през март ми се доядоха,и ягодки.явно и бебе има край тебе....кога намираш време?

Много са красиви подаръците,да са честити на новите притежатели:clap::clap::clap:

Още едно от серийката "За приятелките на дъщеря ми". Освен, че са подбрани по интерес, за мен са много забавни и лесни и ги шия с голям кеф. Питам се дали няма подобна серия и за мъже.

Ето още едно подаръче:
17de46ebbbf0t.jpg
[/URL][/IMG]

:clap: Браво Вени! Разкошен подарък, а и рамката както винаги е избрана в унисон с гоблена.:kissyou:

Назад