Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
:clap:всички са хубави , но моите учи са м покривката - днес си купих на рико и търся модели твоята цялата ивица ли е за шиене или отделни квадрати :kissyou:

Вени,прекрасни са.Честито на притежатели те им :clap:А на теб пожелавам още много награди:kissyou:

zhak на ъглите са квадрати, където са черешите, а другото са правоъгълници за дългата бродерия. Утре ще ти пратя схемата да видиш точно как е.

Ауууууууу Вени, кога успя да я избоцкаш.:clap::kissyou:Разкошна е!Самопоканвам се някой ден на кафе :D Момичета пила съм си кафето в тази червена кухничка и ви уверявам преживяването е страхотно.:kissyou:
Гобленчетата са супер, но на мен фаворит ми е покривката.

Вени направо ме разби.Невероятно красива покривка.За наградите какво да кажа който си може го прави.Това е.

страхотни неща си направила,изпитах голямо удоволствие докато разглеждах всичките ти красоти:clap::kissyou:

Честито за наградите!:clap:Заслужаваш ги!Покривката е прекрасна!Моля те,дай повече инфо за размера и от къде е!

:clap::clap::clap:Вени, покривката е разкошна:loveglasses: И аз те моля да кажеш от къде си се снабдила с този плат за покривки:idea:

Момичета, много се радвам, че надничате в страничката ми. Много ви благодаря за милите думи!:kissyou: Покривката е немска, готова комплектовка, но беше с други мотиви. Аз реших да ушия плодовете на Vervaco и използвах оригиналните конци, които бяха в комплектовката. Размера е 90 / 90 см.

Благодаря ви момичета, че надничате в темичката ми и че ме поощрявате. Голям стимул сте ми. Най-после събрах кураж да ви покажа номинациите ми за награди от състезанието в руския форум и наградите, които спечелих. Играта завърши още в края на ноември, но гобленчетата бяха предназначени за подаръчета на другарчетата ми в игрите ( те вече си ги получиха), а покривката скоро довърших .

Prekrasni sa Bravo

Ето го и Етъра - изпран, изгладен, в очакване на рамка.Благодарение на skorpion , тя ми изпрати списанието със схемата.

Последно редактирано:
Страхотен е!!!! А колко труд иска... аз нямам търпение за такова огромно нещо! Истински ти завиждам :loveglasses: . Браво, Вени!!!!

Назад