Съфорумки от Русе, обединявайте се!

Браво :clap: Срещата беше много хубава ... трябва по честичко да се събираме наистина .... надявам се все пак следващия път да имам нови работи за показване. :kissyou:

Много съжалявам, че не можа да дойда. Дано да има други срещи... Ще се радвам да се запозная с вас и да обменим интересна информация.

Здравейте,отидохме по-късно и изложбата вече беше затворила.Ако имам тази възможност и успея да я посетя,ще направя снимки:) .

Здравейте ,момичета!Време е за една срещичка вече!От началото на месеца съм си в Русе и с нетърпение чакам някой да подхвърли идея.:confused:

Предлагам срещата да бъде в събота някъде между 14,30 - 15 ч кой когато успее да дойде. Мястото нека да е в Сити бар на Борисова срещу голямата изложбена зала. Сега ще напускам лични съобщения до когото се сетя.

Засега няма промяна за срещата, така че остава за утре 14,30 ч. в Сити бар. Носете си ушитите гоблени и това, което сега шиет До утре!

Няма как да не ни познаеш. Не вярвам по това време на деня да има много женски групички с гоблени в ръцете.

Така е.Който си е карък,карък си е.От вратата ме завърнаха едни гости.
Много съжалявам,че не можах да дойда.:mad:

Много съжалявам че не дойдох ... но изникна проблем в последния момент :( надявам се другата среща да е по скоро. Радвам се че е било интересно :kissyou:

Здравейте, момичета от Русе. :clap: Жалко, че късно се включих в този сайт и изпуснах срещата ви. Аз съм съвсем начинаеща. Започнала съм една "Холандска воденица", която я имам от десетина години. Майка ми шиеше гоблени и има доста останали ушити от нея. Сега я няма вече и аз реших да си го ущия сама. Оня ден писах в една от темите , че имам проблем в конците - количество и цветове. Някоя от вас може ли да ми помогне - специално за цветовете на гоблена?:(

Моля всички , които ще участват в конкурса на "Български гоблен" да ми изпратят на имейла ( s2103@abv.bg ) имената си и с колко гоблена ще участват.

НЕ ВАЖИ ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВЕЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ

Честит 8-ми март момичета! Няма ли да се видим скоро отдавна не сме се срещали?

Назад