кики Гобленар 3 Септември 2011 #61 :clap::clap: Страхотно се е получило.Свекито сигурно много ще се зарадва.
elena699 Гобленар 3 Септември 2011 #62 / Прекрасен,с много слънчево и лятно настроение.:clap::clap::clap:
TDK 5 Септември 2011 #64 Много красиво пано! Поздравления за избора на конците! Прекрасен е, такова хубаво настроение излъчва!
Много красиво пано! Поздравления за избора на конците! Прекрасен е, такова хубаво настроение излъчва!
zhak 11 Март 2012 #67 :clap:чудесни са , и аз съм на тази вълна и събирам схеми че трябва да правя доста - може ли да те помоля за схемата на най отгоре вдясно със синята шапка -адресът е в подписа ми :flowerlove:
:clap:чудесни са , и аз съм на тази вълна и събирам схеми че трябва да правя доста - може ли да те помоля за схемата на най отгоре вдясно със синята шапка -адресът е в подписа ми :flowerlove:
venipetgab 11 Март 2012 #69 Цените на яйцата скачат, а тук все по-пълни кошнички намирам и всички са от хубави, по-хубави.:clap::clap::clap:
Цените на яйцата скачат, а тук все по-пълни кошнички намирам и всички са от хубави, по-хубави.:clap::clap::clap:
vesinko 26 Март 2012 #74 Валче, страхотни яйчица, а гномчето с лулата ми е фаворит.:idea: Идеята ти за маркиране на знаците по схемата спаси моя ХАЕД от захвърляне. Благодаря! Последно редактирано: 5 Април 2012
Валче, страхотни яйчица, а гномчето с лулата ми е фаворит.:idea: Идеята ти за маркиране на знаците по схемата спаси моя ХАЕД от захвърляне. Благодаря!
did_tag Гобленар Модератор 12 Юни 2012 #77 Уау................... Прекрасна е, :clap::clap::clap: Нежна, ефирна...........................
viktoria_foxy 12 Юни 2012 #78 Много е хубава дамата, любимите ми цветове и за контраст...една червена роза Всички са много хубави