dushkova Гобленар 11 Октомври 2012 #104 Прекрасни са !:clap:Много пъти се връщах да гледам чашите на срещата и все ми се струваше ,че всеки момент ще се изсипят,съвсем истински. А за отлежаващия от месеци :idea::blueflow: Последно редактирано от модератор: 11 Октомври 2012
Прекрасни са !:clap:Много пъти се връщах да гледам чашите на срещата и все ми се струваше ,че всеки момент ще се изсипят,съвсем истински. А за отлежаващия от месеци :idea::blueflow:
hrisipisi 13 Октомври 2012 #105 Ами трудна е,има много 1/4 кръстчета,контур ,крейник и мъниста, но си заслужава.:idea:
matcata 15 Октомври 2012 #106 Много са хубави новите ти попълнения:clap:Както всичко направено от тебе:loveglasses:
hrisipisi 16 Декември 2012 #112 И да се похваля със страхотния подарък ,който получих от Вилифурията и приза от Ния
sianie35 Гобленар 16 Декември 2012 #114 Хриси ,прекрасни са всичките неща !Особено ми хареса банера и подаръка, който получи от Вили!Да са ти честити!
Хриси ,прекрасни са всичките неща !Особено ми хареса банера и подаръка, който получи от Вили!Да са ти честити!
gerolina 17 Декември 2012 #116 Хриси, за пореден път ни показа невероятни красоти. А банера е супер:clap: