Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Лили, Светле, благодаря! Да, Лили, фрезиите са новият ми Рогоблен. А предишният са конете, които вече си имат рамка!

Всичко е прекрасно-добър завършек на 2010 година.Пожелавам ти новата 2011г да е още по- ползотворна.

Всичко е прекрасно-добър завършек на 2010 година.Пожелавам ти новата 2011г да е още по- ползотворна.
Много благодаря, но мисля до края на тази година да ви покажа още един завършен! Предимството на многото започнати гоблени е, че в един момент има и много завършени :D

:clap::clap::clap: Чудесни гобленчета - никакви дребосъци не са, защо ги обиждаш - имам усещането, че ако подуша фрезиите ще усетя аромата им, алегорията с конете е прекрасна, а другите два не им отстъпват.:flowerlove::kissyou:

Много оригинални неща ни показваш - поздравления!!! И да не пишеш повече "дребосъци" - не ги обиждай така! Весела Коледа!!!

Обещах, и го завърших. Това е следващият ми Рогоблен и в никакъв случай последния - веднага започнах нов:

Евка, ти ме изумяваш с бързината си :clap:! Гоблена е страхотен :clap: :clap: и си личи, чеее :confused: май обичаш повече снега отколкото морето. Не напразно си пила вода от чешмичката :greeneye:

Последно редактирано:
и си личи, чеее :confused: май обичаш повече снега отколкото морето. Не напразно си пила вода от чешмичката :greeneye:

Мари, снега обичам да го гледам само на картинка, а морето - ех, морето трябва да е на живо. Затова някак си все не тръгвам да го шия. Ще ми е още по-мъчно, ако ми виси по цял ден на стената. А тая чешмичка - тя ми изяде главата на мене :D
Момичета, благодаря на всички за милите думи. Пожелавам весело посрещане на Новата година и нека 2011 е ползотворна за всички, да сте живи и здрави и много, много сбъднати мечти и... ушити гоблени. :kissyou:

Новата година започвам с нещо малко, но симпатично:

и с едно огромно разочарование - поредния HAED: HAE-ZIN22 Mesmerizing Beauty

Евка, слончетата са невероятни, и НАЕДА също ми харесва, е малко лицето но от далече не личи.:clap::clap::clap:

Цялата ти колекция е прекрасна , но най-много ми допаднаха зимните пейзажи и елфчетата. Поздравления!

Назад