Моите безсънни нощи

• Началник на темата Началник на темата zezata
  • Начална дата Начална дата
И аз като морско дете, прекарващо прекалено много време далече от родното място, се загледах във фарчетата, чудни са!!! :clap:

Благодаря ти marti , че си надникнала в страничките ми. И това ми напомня, че вече е време да се отсрамя. Отдавна ушито, но скоро рамкирано.

Не знам къде съм гледала, но едва сега видях нещата ти-страшно ми харесаха- и познатите, и новите! Само да попитам- дръжката на ръстомера- поръчва ли я специално или я имаше готова?

Нямаше ме две седмици и ти хайде, веднага нова красота си показала. Прекрасен е :clap::clap::clap:

Приказна колекция!:clap:
Чудесна прохлада за горещият август!Зимният гобленти е прекасен,а рамката го допълва отлично!:clap::clap::clap:

Прелестна зимна приказка, тишина, спокойствие и уютен дом. Какво друго ни е нужно? :kissyou:

След толкова ушити, но нерамкирани гоблени. Успях да рамкирам три. Ето ги и тях!

Първият е за моят съпруг Николай! Вторият е за класната ми стая! А третия е за детската стая, че децата си го пожелаха.

Много са красиви! Бихте ли ми казали този с мечо пух на коя фирма е, че дъщеря ми се влюби в него?

:clap: Честито ти рамкирани красоти! И трите са много хубави и рамките им подхождат идеално! Но под секрет - календара с мечо Пух ми е фаворит.:D/даскалска му работа/

Много красиви гоблени!!!Страшно ми харесаха фаровете /нали съм от морето,но отдавна "присадена" в София/:(. Моите поздравления за всички красотички:clap:

Още малко красотички да ви покажа и в моята страничка. Одавна ушити, сега рамкирани.
Един от любимите ми робини, невероятен спомен, който краси кухнята ми!

Отново гоблен за детската стая!

За 8 март на моята маминка!

А пък този гоблен ми е подарен от две невероятни жени от Сливен!

Кухненския е невероятно сладък!!! А котките в четирите сезона - очите ми останаха по тях. Много го харесвам!!! Поздравления за всичките, станали са прекрасни!:clap::clap::kissyou:

Назад