Моите безсънни нощи

• Началник на темата Началник на темата zezata
  • Начална дата Начална дата
Мънистените изработки са много оригинални, има ли стъкло отпред на рамката? Коледното гобленче - също е хубаво.:clap:

привет

Цеци, къде ги кри до сега тези мънистени красоти? Прекрасни са , а в картичката направо грее. Кога успя ?:kissyou:

:eek: много е красиво коледното гобленче на синята панама. И аз ги харесвам, ама като шия само вечер и нищо не виждам :(

Леле, страхотни красоти има тук. Много ми харесва коледното гобленче, явно Коледния дух е плъзнал и в твоя дом. А от рамката на Вълната съм особено впечатлена, страшно е оригинална. :)

красота

:kissyou:мила, ти си жена с вкус:heart:,последните ти два гоблена са страхотни, а пък за манистените ти попълнения останах без думи,невероятни са:flower:

От една година не съм писала в тази тема. Но пък и нямаше с какво да се похваля. Сега изнамерих малки нещица да покажа да се отсрамя за тази година.

А това е от играта Робин която играх в съседен форум. Но чак сега успях да го направя.

Ами, Цецка, нямало с какво да се похвалиш, я какви красоти си натворила и не си показала, добре че дойде края на годината, за да ги видим. :D

Назад