3axap!

• Началник на темата Началник на темата 3axap
  • Начална дата Начална дата
:clap:Захарче!това с розата в сърцето и аз си го бях набелязала!Разкошно се е получило!Поздравления за всичките ушити красоти от тебе! :kissyou::flower::flower::flower:

:kissyou: Благодаря за милите думи.
Пепен, розата се шие лесно в частта с гобленовия бод. Вътре контурът ме направи разногледа :D

Простата аритметика показва, че не съм писала тук от половин година... Благодаря на всички, отделили от времето си, за да разгледат моите нещица. /Усмивка - с думи, защото сайтът не позволява повече от 5 картинки в пост./
Показвам първо рамкираните котаци, които търпеливо чакаха цяла година да ги 'облека':

Новичките неща пак са за подарък:
и

Редактирам се: Юбилейната роза е по молба на мой много добър приятел за годишнината на майка му. Не е за моята мама :)))

Снимките им са отвратителни, но вече не са у мен, затова други няма :lookup:

Имам и други неща за показване, но ще почакат малко. :idea:

Последно редактирано:
:idea: На тия котаци съм им хвърлила око още докато ги шиеше! :clap: На живо са още по-хубави, така че са ми в плановете със сигурност! А розата е много нежна! :kissyou:

Розата ти е страхотна, както си я подкарала на конвейр да се наредя ли на опашката :gipsy:. Майстор си Захарче, всичките ти неща са прекрасни :clap:

Захарче, котките -вече рамкирани-са станали още по-запленяващи !:clap::clap::clap:
Розата е страшно ефирна-страхотни подаръци!:clap:

Захарче,котенцата са много сладурски,
но розата е прекрасна и с този надпис...:clap::clap::clap:
Майка ти сигурно е останала много доволна.

Кики, розата е по молба на мой много добър приятел - за рождения ден на майка му. Моята мама получи вече гоблен от мен, повече едва ли ще има :D Пък и майка ми още няма такива юбилеи :) /малко четки, че много я ядосвам тия дни :) /

Меги, пиши ми за кога я искаш ;))))

Благодаря ви за хубавите думи :kissyou:

Последно редактирано:
Котките са големи сладури :gipsy:
А за подаръците нямам думи - много ми харесват всички :kissyou::kissyou::kissyou:

Захарче котаците са прекрасни.Сигурно много трудни за шиене но ти си се справила отлично.:clap::clap::clap:

:kissyou:Тия котараци на живо са нещо прелестно!Самата Росица Бакалова беше във възторг от тях!Голямо търпение се иска да избродираш и четирите сезона!Заслужаваш :clap:и :blueflow:по 1000 !А новичките са супер,нали и аз уших розите за подарък/те си имат и другарчета/Ако се притесняваш за качеството на снимките , аз съм ги корегирала и мога да ти ги предоставя ,за да им се види красотата в целият им блясък!Поздрави майка си от мене за юбилея!:flower:Сигурно много е заслужила,че кака иначе-нали те е родила и отгледала!Да имаше и на мене кой да ми подари такъв/говоря за моите деца/,но уви никой от тях не го влече иглата!:gipsy:

Благодаря за поздравите за мама, но ще й ги предам догодина - когато е нейният юбилей :)

Пепен, отвратителното качество на снимките се дължи на липсата на подходяща светлина вкъщи, както и недостатъчно време за настройване на апарата - в бързината каквито са станали, такива. Иначе благодаря за предложението, много мило :)

Отчет на последните неща за миналата година:
Малко подаръче за един прекрасен човек. Нямам по-хубави снимки.

И няколко госпожици, които после бяха трансформирани
, и

Назад