Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Ами давай, не е толкова страшно.

В същност моите не са оригиналчета, а са на оцветена с боя за текстил панама 14-ти каунт, което донякъде ме улесни

manka, искам да попитам, сега след като via_1313 се отказва от играта, може ли да се влюча на нейно място?

Разбира се че може,отвори си тема и си в играта:idea:

via_1313 Ако решиш после да продължиш с играта,с удоволствие ще ти отворя темата,за сега я заключвам;)

Разбира се че може,отвори си тема и си в играта:idea:

via_1313 Ако решиш после да продължиш с играта,с удоволствие ще ти отворя темата,за сега я заключвам;)

Благодаря много за предложението Манка, но май за сега ми стига толкова "дисциплиниране" - иначе ще вземе да ми свърши шкафа с недовършените гоблени:confused:

И аз на моменти искам да се откажа обаче продължавам иначе скоро няма да си ушия голена така съм длъжна да показвам, искам не искам шия.Малко по малко почти уших мояга Гърция и то с кръстат бод иначе можеше да ви я покажа след десетина години:D.

Момичета,нещо не мога да смогна с нормата и засега се отказвам,работя без почивен ден,другата седмица излизам в отпуск,предстои ми държавен изпит септември и по-добре да се откажа.Ако Манка прецени и може да ми запази темичката до септември,ще се включа отново.Успех на останалите!

Запазена до септември
manka

АЗ отивам на море и ще пропусна 1-2 етапа. Манка, моля те, не заключвай темата ми, като се върна ще покажа моите етапи и етапите на майка ми.

Няма да я заключа,приятна почивка.
manka

Манка, и мен няма да ме има една или две седмици, незнам още. След това ще продължа.

Момичета, искам да споделя: душата ми разпиляна не търпи ред и дисциплина и все търси да кръшне;
докато ших моята сива и по-сива мъка все ме теглеше на нещо цветничко :gipsy: и кръшнах: тези трите са готови и от вчера "изневерявам на "Параклиса" с това :idea:

Искам още веднъж да благодаря на wylchin за чудесната идея и на Манка за подкрепата и поддръжката :kissyou:
Без вас това чудо нямаше да стане! (или поне не скоро) :kissyou:

Аз си тръгвам за България в сряда и ще се върна началото на септември ,Манка моля ако може да ми запазиш темичката ще продължа като се върна ,благодаря ти предварително :loveglasses:

st dobri тези мъничета са много сладки и новото ти начинание е супер ,много е свежо разбираемо е че искаш да разнообразиш :D

Съжалявам че не мога да кача
снимката на последния етап но на компа нещо му става май иска нов уиндолс нито мога да си сваля снимката нито да я намаля толкова е бавен .

Momi4eta mnogo blagodaraya za ideyata za tazi igra - blagodarenie na neya uspyah da si zavır6a ulyanata

A sega osvobojdavam myasto za drug jelae6t :kissyou:

Momi4eta,
az se otkazvam ot moite etapi, za6toto poslednite 3 meseza po4ti ne mi ostava vreme za brodirane - vseki den sam na rabota bez po4ivka.
Hubavata novina e 4e 6te imam bebe:) E naloji se i malko da poleja v bolniza.
Manka, molia te da mi zaklu4i6 temi4kata .. osvobojdavam miasto za niakoi jelae6t

Манка,не успях да подготвя етап за понеделник,но се надявам тази седмица да наваксам:kissyou:
P.S.Ming честито и от мен.:kissyou:

специални поздравления за Минг :kissyou:
успех на всички продължаващи и :( на отказващите се

вчера пропуснах да се похваля с "изневярата" затова ще се хваля сега

Smile.jpg

Момичета , не мога да продължа играта. Ще помоля Манка да закрие темичката ми. На всички продължаващи успех!!!!

Назад