Фантазиите на Фантазия

• Началник на темата Началник на темата fantaziq
  • Начална дата Начална дата
Фантазия, имаш интересни рецепти в блога си. Но, ако приемеш една препоръка от мен - по-полезно ще бъде да не се показва няколко пъти само една и съща снимка на готовото вече ястие, а да се показват и снимки на самия процес на приготвянето.

Фантазия, имаш интересни рецепти в блога си. Но, ако приемеш една препоръка от мен - по-полезно ще бъде да не се показва няколко пъти само една и съща снимка на готовото вече ястие, а да се показват и снимки на самия процес на приготвянето.

Ния, благодаря за добрите думи и препоръката!

Фантазия - фантастична си!!!Всичко,което виждам ми се иска да опитам:D!!!Браво за всичко,което правиш и ни поднасяш,като прекрасни идеи:clap::clap::clap:

като правиш следващия път тези кладници обади се да ти намина на гости.обожавам всякакви гъби,различни от печурките предлагани на пазара.

като правиш следващия път тези кладници обади се да ти намина на гости.обожавам всякакви гъби,различни от печурките предлагани на пазара.

Аз също харесвам всякакви гъбки и печурките също, но сега все още си намирам кладница на плод-зеленчука до нас и се възползвам. Наистина гъбата е страхотна и позволява да се обработва по много начини. Търпи и консервиране. Единствено десерт не съм правила с нея, но мисля, че не е невъзможно.

Назад