pepina 27 Април 2011 #205 Лилавото бижу е невероятно красиво ! Това е любимия ми цвят :idea: И гобленчето е много красиво! Поздравления:clap:
Лилавото бижу е невероятно красиво ! Това е любимия ми цвят :idea: И гобленчето е много красиво! Поздравления:clap:
nvvs 27 Април 2011 #206 :clap::clap:Комплекта е много хубав, а на бебока си намерила най подходящата рамка!!!
ralli Гобленар 28 Април 2011 #208 Страничката ти е разкошна!От нея личи колко креативен творец си!Поздравявам те за прекрасните ти творения!:clap::clap::clap:
Страничката ти е разкошна!От нея личи колко креативен творец си!Поздравявам те за прекрасните ти творения!:clap::clap::clap:
fantaziq Гобленар 29 Април 2011 #210 Браво ,Боянка!Ти просто не изневеряваш на вкуса си!Твоите изработки ме прехвърлят в един друг,по красив свят...:flower:
Браво ,Боянка!Ти просто не изневеряваш на вкуса си!Твоите изработки ме прехвърлят в един друг,по красив свят...:flower:
boqna 29 Април 2011 #212 Много ви благодаря,момичета за милите думи!Ето и едно ново попълнение-отново на пеперудена вълна
matcata 30 Април 2011 #214 :clap:Трябва да си поръчаме варненската група по една като отличителен знак.:clap:
boqna 3 Май 2011 #216 Благодаря още веднъж,момичета!:kissyou:Към бижутата,които изработвам,започнах да правя и кутийки.Та тук искам да ви покажа първият ми сполучлив опит.Има още за доизпипване ,но вече доста се доближавам до желания резултат. :idea:
Благодаря още веднъж,момичета!:kissyou:Към бижутата,които изработвам,започнах да правя и кутийки.Та тук искам да ви покажа първият ми сполучлив опит.Има още за доизпипване ,но вече доста се доближавам до желания резултат. :idea: