Верига HAED

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте!

:)
Радвам се че мога да ви доставя радост!
Наистина схемите са доста сложни , но дано да има смели гобленарки да шият по тези схеми.

http://picasaweb.google.ru/haed1.tatiana

Ето тук може да видите картинките на гоблените от първата кутия.

Имайте търпение за втората кутия ...

Благодаря Ракрак за красотите с които си ни зарадвала до сега.
:kissyou: :kissyou: :kissyou:

Pakpak, възхищавам ти се и благодаря за големия труд, който полагаш, за да ни доставиш радост! Още веднъж благодаря за подарената красота!

Pakpak ти си супер!:kissyou: И аз ти благодаря и чакам с нестихващ интерес и следващите.

pakpak,много ти благодаря! Чак сега пиша, защото благодарение на Стойка от форума, която много ми помогна и ми каза как да вляза в подновения форума !Голяма мъка беше тези няколко дни, че неможех да влизам тук. Още веднъж ти благодаря!
Само искам да те питам: Проблем ли е, че гоблените които си ми пратила в първата кутия около 930, си ми ги пратила и в 3-те резервни кутии? Питам те, защото ако изпращаш още схеми незнам дали ще ти стигне втората кутия и дали няма да ти трябва още резервни кутии? Незнам дали е такава практиката, за първи път се включвам във верига!
Предварително ти благодаря!!!

Сърдечен поздрав за Pak-pak!:clap:Браво на момичето!:confused:Само се чудех дали някой може да и помогне да си оправи настройките,че все още не може да влиза във форума?Аз не успях,въпреки голямото ми желание!

pakpak,много ти благодаря! Чак сега пиша, защото благодарение на Стойка от форума, която много ми помогна и ми каза как да вляза в подновения форума !Голяма мъка беше тези няколко дни, че неможех да влизам тук. Още веднъж ти благодаря!
Само искам да те питам: Проблем ли е, че гоблените които си ми пратила в първата кутия около 930, си ми ги пратила и в 3-те резервни кутии? Питам те, защото ако изпращаш още схеми незнам дали ще ти стигне втората кутия и дали няма да ти трябва още резервни кутии? Незнам дали е такава практиката, за първи път се включвам във верига!
Предварително ти благодаря!!!

Резервните кутии ще се раздават на хора, които не участват във веригата.
Във втората кутия са по-малко схеми.

Имам проблем!Не ми се отварят никакви кутии!Нито на Ланарте,нито на Хаед,следвах 24 часовите инструкции за промяна на кода на gmail,но и там не ме допуска да си напиша тайният въпрос!Моля кажете някой може ли да ми помогне или въобще има ли човек с проблем ,като моят?Направих си човещината да осигуря резервни кутии за други съфорумци,а самата аз не мога да си ползвам кутиите:(Наскоро имах пробив на АБВ пощата си,а сега на gmailКакво трябва да направя,за да не събуждам нечия злоба?:cry:

Имам проблем!Не ми се отварят никакви кутии!Нито на Ланарте,нито на Хаед,следвах 24 часовите инструкции за промяна на кода на gmail,но и там не ме допуска да си напиша тайният въпрос!Моля кажете някой може ли да ми помогне или въобще има ли човек с проблем ,като моят?Направих си човещината да осигуря резервни кутии за други съфорумци,а самата аз не мога да си ползвам кутиите:(Наскоро имах пробив на АБВ пощата си,а сега на gmailКакво трябва да направя,за да не събуждам нечия злоба?:cry:

Нямаш проблеми с кутията на хаед...изпратих ти координатите - вероятно нещо си забравила.

Момичета какво става с кутиите ви? Не мога да настроя веригата за втората кутия...паролите не отговарят!
kotkata16@gmail.com
lusi.racheva@gmail.com
su.6182@gmail.com
...който си познава кутиите да провери...

Тъй като никой не ми отговори продължавам веригата без тези кутии...не се сърдете....

Втората кутия е разпратена. Момичета сега сте вие ...можете да изпращате нови схеми на този адрес hae2@mail.ru. А аз ще ги разпращам по веригата...

Статус
Not open for further replies.
Назад