pakpak
Модератор
моля за номерата на конците ако може
линка не е активен:kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
моля за номерата на конците ако може
линка не е активен:kissyou:
Я да споделя това дето открих днес , сега ще сравня ДМЦ-тата , които имам да видя колко е точна тази таблица , за всеки случай ... ето да видите и вие , ще се радвам на мнения , че ако е добра да се ползва
http://dump.ru/file/5118063
Здравете много ще се радвам,ако можете да помогнете и на мен.Искам да направя това бебче но обръщаики конците в дмц с няколко конвертора все различни резултати.Много ще се радвам,ако сте го бродирали,да споделите с мен ключа в дмц.Благодаря
http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=155727&stc=1&d=1300574200
Момичета, моля за помощ или съвет - проблемът ми е, че си свалих схема с конци "Гамма", но е дадено само описание на цветовете, без номерата им. Намерих по-горе конвертор Гамма - ДМС, но като нямам номерата на Гамма, кажете как да ги обърна в ДМС. А пък и описанието на цветовете е на руски, та съвсем го закъсах...![]()
tdm много ти благодаря за таблицата.А това за крейника не го знаех-ще си помисля тогава дали ще го използвам,защото в това ,което искам да започна има на доста места.Още веднъж-благодаря!:kissyou:
tdm много ти благодаря за таблицата.А това за крейника не го знаех-ще си помисля тогава дали ще го използвам,защото в това ,което искам да започна има на доста места.Още веднъж-благодаря!:kissyou:
Момичета,може ли да ми кажете на кои номера ДМЦ отговарят 2602 ,1112 и 2001-Мадейра.
Zdraveite i ot men
Ot dnes se vklu4ih v tozi tolkova interesen i polezen forum i bih iskala da pomolq i az za edin syvet.Predvaritelno se izvinqvam za latinicata, ni nqmam kirilica...zasega.
Imam u6iti nqkolko goblen4eta na Dimensions i po4ti polovinata konci mi ostanaha.Bih mogla da gi izpolzvam za drugi gobleni, no neznaq kak da gi priravnq kym DMC.Daje izob6to neznaq Dimensions kakvi konci izpolzvat.
Mnogo 6te sym Vi blagodarna , ako mi pomognete, za6toto si haresah nqkolko grafiki i po-malki goblen4eta,kydeto bih mogla da izpolzvam tezi ostaty4ni konci...
A za tozi forum - :clap: na vsi4ki, koito otdelqt tolkova vreme i vnimanie v pomo6t na takiva kato men...
Zdraveite i ot men
Ot dnes se vklu4ih v tozi tolkova interesen i polezen forum i bih iskala da pomolq i az za edin syvet.Predvaritelno se izvinqvam za latinicata, ni nqmam kirilica...zasega.
Imam u6iti nqkolko goblen4eta na Dimensions i po4ti polovinata konci mi ostanaha.Bih mogla da gi izpolzvam za drugi gobleni, no neznaq kak da gi priravnq kym DMC.Daje izob6to neznaq Dimensions kakvi konci izpolzvat.
Mnogo 6te sym Vi blagodarna , ako mi pomognete, za6toto si haresah nqkolko grafiki i po-malki goblen4eta,kydeto bih mogla da izpolzvam tezi ostaty4ni konci...
A za tozi forum - :clap: na vsi4ki, koito otdelqt tolkova vreme i vnimanie v pomo6t na takiva kato men...