Cравнителни таблици

• Началник на темата Началник на темата liana
  • Начална дата Начална дата
tdm13- Благодаря ти за отговора :flowerlove:И аз стигнах до този извод и ето какво открих
http://www.dmc.com/majic/pageServer/0t0100002d/en/Colour-card---Tapestry-Wool-Art-486.html

Сега обаче съм изправена пред въпроса -има ли конвертор да ги преобразува в обикновенни ДМЦ :confused:

:DКонвертора си ти:D
Отиваш в магазина и започваш да сравняваш наживо.За огромно съжаление такъв конвертор не съм срещала-от вълна в памучно мулине.И на мен ми трябва,ама ще ходя да досаждам в някой магазин:baby:
Благодаря за линка!

:kissyou:Момичета,в гоблен на Дим тези № на конците 6336,15576,365 и 0G0LG нямат аналог в ДМЦ !Дали някоя от вас би могла да ми помогне със съвет!Обходих доста конвертори,някъде се разминават цветово!Благодаря предварително !:kissyou:

Момичета ,някой да е срещал таблица за преравняване на конци anchor в ariadna
ще съм ви много благодарна ако я споделите:kissyou:

не излезе ли вече конвертор дмс-ариадна,но с новите номера:confused:ще съм благодарна око някой го сподели:kissyou:

Помагайте!!! Имам цветове DMC в ключ, но не под номер, а като цвят - как да си намеря цветовете?!?

момичета отново имам нужда от вашата помощ моля ако знаете конци дмс 3866, 3033 -на кой номер ариадна отговарят, рових из разни таблици но тези ги няма:confused:ще ви бъда много благодарна око ми помогнете:kissyou:

Здравейте, искам да попитам за качеството на мадейра.Който е шил с тези конци моля да си даде мнението.:confused:

Сравнителна таблица между няколко марки,включително ДМЦ и Мец(използвани в по-старите вилерови комплектовки)
Да благодарим на рускините!

Назад