Cравнителни таблици

• Началник на темата Началник на темата liana
  • Начална дата Начална дата
Момичета днес прерових още 5, 6 различни саита и навсякъде 7020 на пъпетс е сравнен с 813 на ДМС.Стойче да не би розата наистина да е била синя:D.. Абе разпечарвам го така и ще поправяме в движение:D.
Благодаря за отзивчивостта:kissyou:

аз също прегледах няколко таблици и всичките са едни и същи и засега мисля да ги ползвам. Като че ли кафявите съвпадат, но не са при мен конците-Пъпетс, за да проверя.
Като ги взема ще споделя.

Благодаря Ви много за бързите реакции :clap:

Здравейте,най-после успях с регистрацията :clap:От давна чета във форума и накрая се вкючих!Имам проблем-трябва ми сравнителна таблица на Орлис с Ариадна или DMC.Някой може ли да ми помогне?:idea:
Благодаря предварително:kissyou:

:hello: и добре дошла имам тази таблица дано съм ти помогнала има продължение

Благодаря ти , но явно тези таблици не са пълни. Не намирам някои номера.:(

Още едно предложение за любителите на "Чудесная игла".

Ср. таблица:Bestex-Gamma-DMC-Anchor-Madeira

момичета моля за помощ.някой може ли да ми даде поне приблизителни номера на тези дмц конци.искам да ги обърна в ариадна:
351
734
927
3768
3045
937
928
604

Момичета,много ви моля да ми помогнете:(Търся действащ линк за преобразуване на конци Ариадна в ДМС.Благодаря ви предварително:kissyou:

Здравейте момичета!
Някой може ли да ми каже номерата от дмс - 471, 927, 976, 369, 928, 775, 3756 и Blanc на какви номера от конците папетс съответстват.
Благодаря предварително.

janome

Здравейте мили момичета .Надявам се някой да помогне.Изтеглих схеми на Гобленсет-любимите ми гоблени,но всичките са със някакви конци janome
за пръв път виждам такива .Някой да има сравнителна таблица.Моля:idea:

Назад