Галерия бродерия

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
:hello: Повечето схеми имат комплектовки с Ариадна,Пъпетс и ДМЦ.Така че има избор.:kissyou:

Здравейте и от мен ! Аз си харесах кончетата от списанието и смятам да ги направя половината с дмц ,а другата с ариадна Според вас дали ще се получи добре (в смисъл разликата в блясъка)

Здравейте и от мен ! Аз си харесах кончетата от списанието и смятам да ги направя половината с дмц ,а другата с ариадна Според вас дали ще се получи добре (в смисъл разликата в блясъка)

Не се притеснявай,няма да личи.А и Ариадна имат малко блясък :idea:
Виж това -не е довършено за съжаление- конците са смесени Дмц и Ариадна http://yonkab.multiply.com/photos/photo/24/1

Аз също съм смесвала ДМЦи Ариадна и се получава добре,още повече че Ариадна имат лек блясък.Изобщо не са лоши конци,единствено не ми харесва, че цветовата гама е по-бедна.

Преди време видях така направен гоблен и просто останах очарован!Но :uhhhh: не мога да се сетя дали нямаше копринени конци ? Просто ефекта беше повече от поразителен. Идеята ми фона и синия кон да са бляскави! Дайте съвет дали ще се получи така както съм го замислил

Купих си ноеврийският брой на списанието .Има доста интересни неща.Много ми харесаха зимните сюжети

Този брой и на мен ми хареса със зимните сюжети.Дори вече шия един за подарък, само времето да ми стигне.

Момичета, и аз си купувам списанието, а отскоро и Рисунка с игла. За съжаление от как видях сайта на Рисунка с игла вече ми е ясно откъде крадат моделите. Иначе съм ушила 1 модел от Галерия и стана сполучлив.
И един въпрос: С какъв бод се шият моделите от Рисунка с игла?

И един въпрос: С какъв бод се шият моделите от Рисунка с игла?[/quote]
От "Рисунки с игла" ших Жълти рози, Ездачка на морски бряг и Тигър с бод 1:2.Можеш да ги видиш в Готовите ми творби.

Благодаря Малекс!!! Гоблените ти са много хубави. Продължавай да твориш! :clap: :kissyou:

Момичета търся една схема от списанието брой Януари 2007 г., стр6, сх.4. Това е гоблен на детска тематика от приказката за принцесата и жабата. Благодаря

Купувам списанието по навик,с мисалта че в следващото може да има по интресни неща.Въпреки че видях от къде копират да не кажа че " крадат "и присвояват чуждия труд и го представят за свой.Харесва ми и това че освен с ДМЦ или Анхор предлагат и с Ариадна.По евтини са и същевремено качествени и имат богата гама.Вече съм ушила няколко гоблена и мога да кажа че са със сполучливо подбрани цветове . Това е моето мнение. :idea:

Назад