да покажа и аз нещо

• Началник на темата Началник на темата veneta_az
  • Начална дата Начална дата
:clap:чудесни са вени възползвала си се от идеята ми за ширита станала е чудна кутията и тази мацка не ми е позната от къде е схемата?
надявам се всички да са доволни ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :blueflow:

И аз се надявам да ги харесат. Мацката е принцеса на Дисни, но не знам коя е.

БЛАГОДАРЯ, МОМИЧЕТА, ЧЕ НАДНИКНАХТЕ В МОЯТА ТЕМИЧКА. НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :party: :wine: И МНОГО ПРИЯТНИ МИГОВЕ С ЛЮБИМОТО ХОБИ.:idea:

толкова отдавна не съм качвала нищо тук. то не че сега има нещо, с което да се хваля, но това е последното ми произведение - подарък за мама за 8-ми март. Рамката е от левчето, но се постарах да я направя по-красива.

макар и в края на годината, все пак нещо съм завършила и минавам да се похваля. Това е моята Венеция

Благодаря, Вили, Ирина. Аз не съм много производителна, но тази коледа се постарах. Ето и подаръците, които направих за другарчето си от нашата група. Тя вече ги получи, дано са й харесали

една трета от годината мина, а аз нищо съществено не съм направила. това малко гобленче завърших вчера. не е оригинал, комплектовка неизвестно каква (подарък ми е), но мисля, че се получи.

Нищо, че не е оригинал - страхотно се е получило! И подаръчето е много сладурско! :clap: :clap::kissyou:

Благодаря, момичета, за отделеното време да видите какво съм правила. И за положителните коментари :kissyou:

Назад