да покажа и аз нещо

• Началник на темата Началник на темата veneta_az
  • Начална дата Начална дата
И последно две гобленчета - за подарък за РД на мама (нямах време за рамка, но предстои да му сложа)
и последното гобленче от серията на Вервако с ръце - това вече е за мен
Това е всичко - дано ви харесат.

"Чашата" ми е готова. Засега ще седи некъпана и неизгладена, докато и дойде времето за рамка, но исках да ви я покажа.

Отново малки моделчета за подарък. Два книгоразделителя за подарък - феичката за племенницата, а дракона за завършилия първокласник - големият ми син. За дракона благодаря на blue_bubble. Не е шит по оригиналния ключ, но мисля, че и така стана добре. А новият му притежател много го хареса.
И картичка за госпожата - за повече нямах време.

Най-после да покажа нещо ново - в тези жеги нещо не ми спори. Това ми е подарък от m_rija от Пловдив за Великден - извън играта. Много свежо гобленче.

Благодаря на всички за похвалите. Мария, за мен беше удоволствие да го ушия.
А ето и Маковете на Пермин. Бях 2 седмици в отпуска и успях да ги ушия. Сега шия и другарчето му, но съм още съвсем в началото. Да се похваля и с първи опит в декупажа - има още какво да се желае, но като за първи път съм доволна. В тази саксийка посадих първия си кактус. При мен цветя не виреят, дано поне кактуса опазя.

Ето и второто Перминче готово, само че идея си нямам какви са тези сини цветя
А това мънистено дръвче е за пенсионирането на една колежка

Благодаря, момичета, че надничате в страничката ми. :kissyou:
А понеже скоро няма да има готови да ви представя два "облечени" гоблена - подаръкът за мама , подаръкът за свекървата и за РД на една приятелка .
Приятен ден на всички, които днес се отбият през моята темичка. :kissyou:

Тук искам да покажа останалите подаръци, които получих от wylchin. Освен прекрасният орнамент във формата на къщичка, в пакетчето имаше още червена кърпа с лента за бродерия, картичка щампа за бродиране, 3 чилета мулине меланж, калерче червено с ламе, едни малки ръчички и коледна картичка с прекрасни пожелания. Благодаря, wylchin, за радостните емоции, които ми донесе тази вечер. :kissyou::kissyou::kissyou:
Ето и снимка на подаръците ми - гледайте и завиждайте.

Време е да покажа, че и аз не съм мързелувала този месец. Първо подаръчето за моето другарче от играта с коледни орнаменти - кубче , камбанка и топка

Последните
Няколко картички за Коледния базар в градината на малкия и няколко звезди пак за там - малко са шарени, но цветовете са по избор на децата. И последно - опит за триизмерна играчка от хартия - не особено сполучлив

Най-после предпразнично Императора е завършен.
Ето и моите скромни творения за Великден, които в сравнение с всичко показано във форума направо ме е срам да покажа
И последно едно мънистено дръвче за РД на мама

За Императора няма да кажа нищо - той просто е Фантастичен, а другите неща може да са малко, но пък са супер Оригинални...........:clap::clap::clap::clap::clap:

Вени, да ти е честит императора, много е хубав! А за квилинг яйчицата, нямам думи! Ти си си майстор, но предполагам какво търпение и сръчност са необходими, на мен ръцете ще ми пречат:D да навия тези хартийки...Поздравления и за дръвчето!:clap::clap:

Честито за Императора-Великолепен е!Квилинг яйцата са много оригинални и интересни.:clap::clap::clap:

Назад