moni2111

Иконата си струва всеки бод!!!:loveglasses: А това, че е дарение е страхотно!!!:clap::kissyou:

:kissyou: И аз,и аз имам от красивите калъфи за очила от Мони!!! Благодаря ти мила за изненадата!
Извинявам се, че толкова късно ги показвам, но едва вчера успях да ги взема.

к

:kissyou: И аз,и аз имам от красивите калъфи за очила от Мони!!! Благодаря ти мила за изненадата!
Извинявам се, че толкова късно ги показвам, но едва вчера успях да ги взема.
Кейси, след като разменихме "Акредитиви", ще се сещаме една за друга всеки ден. Весело лято

о

Представям ви новото си начинание- "Фуджико". Голяма радост и удоволствие е да се докоснеш до тези дизайни.

Нов, нов, колко нов!Ми ти го преполовила, бе!:clap:

От кога си мечтая да ушия поне едно Фуджико............:idea:
Ще се наслаждавам на твоя за сега........... Успех в довършването!!!:loveglasses:

h

Много лесно се шие, НО-мотика, плаж, гости- не правя планове за крайния срок. Да се отчета, че днес уших още една роза. Пепи, пожелавам ти това удоволствие.
За първи път домашните са с мен- много красив се очертава.

Е, Мони, мноооого красив!Завиждам ти благородно за красотата ,която твориш!:clap::clap::clap:Дали и аз някога ще се хвана с Фуджико.:idea:

Мони много ама много красиво и нежно.:clap::clap:Обичам розите но и до сега нямам нещо ушито с цветя.

Ееее,Мони,голяма работа си!Много красив става,кога ли и аз ще се обзаведя с подобно нещо-аз съм си заплюла боровинките,надявам се да си го закупя!Успехи в шиенето!По някое време го донеси да го видим на живо!:gipsy:

Назад