sidika 21 Февруари 2011 #81 super sa, te sa i v moite planove , no koga 6te im doyde vremeto neznam radvay im se , prelest :kissyou:
super sa, te sa i v moite planove , no koga 6te im doyde vremeto neznam radvay im se , prelest :kissyou:
sianie35 Гобленар 21 Февруари 2011 #86 Нямам думи-прекрасни са!:kissyou:Както и всичко останало на тази фирма!
С СВЕТЛАНА 22 Февруари 2011 #91 В първия момент помислих, че е моята спалня. :idea:Стените ми са същия цвят. А картините ти нямат грешка. И рамките много ги харесвам, и въобще чуден комплект са станали.:clap:
В първия момент помислих, че е моята спалня. :idea:Стените ми са същия цвят. А картините ти нямат грешка. И рамките много ги харесвам, и въобще чуден комплект са станали.:clap:
qni 23 Март 2011 #94 Хайде да раздвижа темичката с последния завършен гоблен-Дъждовна вечер.Изпран и изгладен ,за всички любители на това изкуство. :kissyou: Последно редактирано: 23 Март 2011
Хайде да раздвижа темичката с последния завършен гоблен-Дъждовна вечер.Изпран и изгладен ,за всички любители на това изкуство. :kissyou:
van4e_to 23 Март 2011 #97 Абе уж дъждовно пък .... толкова красиво Много хубав е станал, много е хубави подборът на цветовете :clap::clap:
Абе уж дъждовно пък .... толкова красиво Много хубав е станал, много е хубави подборът на цветовете :clap::clap:
rostso Гобленар Модератор 23 Март 2011 #98 Много ми харесва новото ти творение! Уж дъждовно, а пък грее! :clap: