qni

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета!
Продължавам с Белите рози и скоро ще покажа етапче в другата тема.

Супер! Преди малко гледах божурите при друго момиче и се чудих за кое негово другарче говори, че започнала да шие. Е, сега разбрах кое му е другарчето. Наистина, много си подхождат двата гоблена. Ти вече имаш прекрасна серия. Ще чакам да видя и рамката с паспартуто. Аз пък съм показала едни лалета в моята страничка , които също много приличат по композиция на твоите божури и рози, макар да не са Дименшънс. Дори като гледам, и на размер са същите, не мога да преценя точно. Колко е големината им?

Чудни са и двата гоблена! И те са ми в плановете, както и много други неща... Хайде в рамка и на стената :greeneye:

qni изчезваш ...и се появяваш с поредната красота!!!:clap::clap::clap:

Розите са прекрасни!:kissyou:

Благодаря Ви момичета,много сте мили!Радвам се ,че не сте ме забравили.Обещавам да покажа розите в рамка.
Поздрави на всички!:kissyou:

Яни, чудесни са цветята ти! Не напразно казват "Божурът е Цар на цветята, а розата е Царица"
Изключително нежни! Очарована съм. Аз също предпочитам да бродирам цветя и искрено ти се възхищавам. Още веднъж поздравления!

:clap::clap::clap:Чудесен гоблен си имаш, виждала съм този модел на живо, наистина розите са прекрасни и като живи.:flowerlove::flowerlove:

Здравейте!
Показвам ви една осъществена мечта.:idea:
0f70807b2b80t.jpg
[/URL][/IMG]

Назад