Jully

• Началник на темата Началник на темата Jully
  • Начална дата Начална дата
Кара, благодаря че хареса зодийката. А те двечките си приличат по една много важна причина. Каквото му кажеш на детето, то прави всичко наобратно. Голям инат е.:D Иначе пред хората умее да се преструва.:D
А за моят скорпи - него първо трябва да го купя.:kissyou:

Рачето е много сполучливо.хайде сега и твоят скорпион.Невярвам да им се даде на другите зодии:D

Jully зодииката е много хубава :clap::clap: Моят съвет е да направиш и скорпиона и наведнъж да ги рамкираш :kissyou:

Последно редактирано:
поздравления ,на ланарте зодиите са едни от най хубавите
обезателно я рамкирай

Мари-ар, Пепито, благодаря. Със сигурност ще бъде рамкирано. Мога да се похваля, че нямам гоблен, прибран в шкафа (само недовършените:D).

Да, Вяра, хареса я. Чак се хвали на татко си като я завърших. Благодаря, че надникна в страничката ми.

Браво, ушии и другата и ги дай заедно за рамка. Мн е хубава. Мн харесвам вс зодии на ланарте:)

tezi sini zodiiki na Lanarte sa mnogo krasivi, i na men mi se iska da napravia niakolko ama koga:( kato imam tolkova zapochnati

Викинг,:kissyou:. И аз съм така, но те се шият толкова лесно. А с твоето темпо за 2-3 седмици (даже е много) ще е готова едната.:kissyou:

Здравейте, момичета. Нека покажа нещо, което завърших преди повече от месец, но не бях снимала. Даже и сега използвам снимката на Мари-ар:kissyou::

По-хубава снимка ще сложа, когато го оформя, вече напълно готово.

Тези феички ги видях на живо, много ме впечатлиха - прекрасни са. Вени е много горда с тях - в интерес на истината и аз бих се гордяла. :clap::clap::clap:

Назад