Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Сдобих се с някои нови нещица:Пумата ще подарявам скоро,надявам се,Трите кафета след като отлежаваха доста време без да знам какво да ги правя,понеже стана издънка и ме подразни,не ги сложих в рамки и измислих това, което се получи като краен резултат - картички:D
Следващото е едно мижаво гобленче,с което си мислех преди години че ще зарибя една приятелка по шиенето..е,така и не стана,дори и него не завърши,но пък откакто е в щатите налита на Дименшънси:D
Последното стана някаква абстрактна измишльотина,вече го подарих,хареса се на човека,с повечко фантазия нещото прилича на плоча,този на когото го подарих обича да е DJ и това ми хрумна,не намерих схема с плоча и ...това се получи накрая:D

Готови!

Ура!Най-накрая завърших и втората дама с котка:greeneye:
Слагам снимка и на двете заедно

Когато човек е в отпуск творбите стават готови за по-кратко време:D
Тази гейша я ших по оригинална схема на Дименшънс,но не с оригиналните конци:idea:

Някои дребосъци

Благодарение на pepen,която ми прати схемата на този охлюв-майка уших това,до сега май не съм шила нещо по-шарено:D,ще го подарявам на една приятелка,която е бременна в момента..по случая съм в ровене на бебешки модели:confused:
А това пък са двете страни на един книгоразделител,сърбяха ме ръцете да го ушия и накрая намерих време и за него:idea:

Това бебе е предвидено за моята приятелка в Америка,която ще ражда чааак в края на януари,ама аз предвидливо се приготвям по-раничко,сега продължавам да творя за бебето,което вече се знае че е момченце:idea:
т.е. бебешките модели ще са в синьо

В рамки!!!

Вече всичките ми неща/които не съм подарила/са в рамки и окачени,много съм доволна:idea:

Това е последния вариант на стената ми..за жалост нямам място вече,искаше ми се стената да е разтегателна..опитах,ама с дърпане не се получи:idea:

ето и другите стени,има ги изложени напред в страницата ми

http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=139532&d=1256760883

http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=139531&d=1256759778

Слагам ги и тук,за да са на едно място,дребосъците в кухнята единствено са по-напред в темичката:idea:

За тези двете картички благодаря на схемите на sissak ,нейни лични разработки
Смятам утре га ги пусна да летят за Щатите

Оказа се,че коледните закачки на sissak са много зарибяващи и взех че избродирах още две,шият се приятно и предизвикват усмивка у всеки,който ги види:idea:
Навън стана студено и елените имат нужда от загряване:D:D:D

Ето поредната,даже вероятно и последната за тази година ушита зимна картичка,надявам се да се хареса когато я подаря:idea:

Пожелавам на всички прекрасна и щастлива Нова година! Оставете всички отрицателни емоции в миналата и гледайте само напред!
Тези еленчета довърших преди около седмица,но все не оставаше време да ги снимам,още не съм решила как точно ще ги оформя

тези ги уших за приятели,чашата е за приятелка,любител на лилавия цвят,а другото за мъжа й,любител на спорта:idea:

Хубаво е когато човек излезе за малко в отпуск..ето че и в шиенето има резултат,за жалост отпуската свърши ,и намалява времето за хобито..:(
обувчиците са за едно бебе,ще питам майка му как иска да са оформени,дали в рамка или по друг начин:idea:

Въпреки, че честичко се шият, тези обувки на Фервако са много симпатични!!!:loveglasses: А пък всяко новородено заслужава такъв подарък!!!:kissyou:

Ето три Великденско - пилешки картички за три мои колежки които много уважавам:idea:
Дребосъците ми помагат да се разнообразявам от по-сериозните гоблени,почивка от черната панама,и отлагане на ужасно много контурен бод който никак не обичам:PP

Ето моите първи доста несполучливи опити за декориране на яйца.Не гледах предварително клипчето с показаните нагледно и..парчетата панама бяха малки и замазвах положението,падна голямо ръчкане с отвертка и въпреки всичко има гънки които не можах да оправя..но нищо,следващия път ще са коледни играчки и ще бъдат по-успешни надявам се..все пак за първи път правя опит и е нормално да се разочаровам:(
Но пък не се отказвам!

не мисля че опитите са неуспешни,а напротив яйчицата са сладурски.всичко сътворено с мерак и любов си струва.и аз смятах да се пробвам ,но с тези деца не остана ред.

не мисля че опитите са неуспешни,а напротив яйчицата са сладурски.всичко сътворено с мерак и любов си струва.и аз смятах да се пробвам ,но с тези деца не остана ред.

То уж бързо става ама..реших да ги направя двулицеви,от двете страни с бродерия,моята приятелка пък си хареса едното и й го обещах,нищо че е правено като с две леви ръце:D

Назад