Моите творби

• Началник на темата Началник на темата fani77
  • Начална дата Начална дата
Благодаря момичета!Готова комплектовка е- на "Чаривная мит",имам го благодарение на варненските ми приятелки!Да,панамата смених с Аида 14,след несполучливият опит на Дидето!

Пеперудката сякаш ще литне!:clap::clap::clap:

Разкошна е!:kissyou: А за мънистата си много права - никак не са фотогенични!

И пак съм тук!Всяка година по една "рожба", ама какво да се прави- по -добре малко, отколкото-хич!Ха ха ха....:D Първият от серията,надявам се скоро и останалите,ама знам ли...:confused:

Фани,много е хубав ......Поздравления,мила!!!!!
Слоницата май беше - носи рожбата си по 12 месеца.....Така че сме с нея в един отбор........♥♥♥

И едно скромно подаръче за колежка, скоро има рожден ден и това е изненадата ми за нея!:idea:

Браво Фани, не съм влизала във форума 2 години и ми стана много весело на душата като видях последните ти работи. ПЕПЕРУДАТА Е СТРАХОТНА, АХА ДА ЛИТНЕ ОТ КОМПА. Продължавай с Климт - а, той се шие на един дъх, ако закъсаш се обаждай, ще помагам:D АЗ СЪМ МУ ФЕНКА.

Продължавам!Пеперудената дама я ших три пъти и вече мога и без схема!:D За бебешкият гоблен благодаря на Здраве!:kissyou:

Здравейте!
След 100- годишно прекъсване пак съм сред вас! Ето какво уших на морето, но го започнах на миналото море, на това го приключих!
Бърза съм си де, няма що.....:D

Тези зеленчуци са серия, за няколко морета и ще ги поприключиш :D

Нооо разглеждайки твоята страница видях едно бебешко на което много се чудех понеже имам схема а нямам снимка. Сега ще си сваля твоята и най вероятно ще го направя за една малка принцеса - Виктория....Та благодаря :kissyou:

Назад