На кой гоблен сте се учили?

• Началник на темата Началник на темата Lyubka
  • Начална дата Начална дата
zdraveite

az zapochnah kogato biah na 8 godini imashe edni detski gobleni , moia beshe chereshki, za da razbera simvolikata i kak se shie, sledvashtia beshe margaritki...i mi izleze dosta spoluchliv..

Моят първи гоблен го свърших вчера - "Момиче с кошница"
Купих го гобленарска къща Румина.

Аз съм се учила на "Холандската мелничка" преди много години. Не е толкова красив като твоя, но важното е, че ме запали. Дано и ти продължиш като гледаш какво излиза от ръцете ти. УСПЕХ:clap:

на гоблена света богородица с младенеца.труден за изпълнение , 1:1 но резултата ме очарова и вдъхнови .

Учих се на едни арабчета, поднасящи кафе - направих едно малко гобленче без фон, а след това направих от тях и няколко салфетки, които подарих.

A аз на маргаритките на Вилер, но разбира се - българска комплектовка - допуснах всички грешки, които човек може да допусне и видях голям зор, докато ушия фона (скукааа), но пък научих, какво да внимавам да НЕ допускам :D

:)Като се замисля, направо съм се гмурнала.Виновна е Юлияна, тя ме запали .Помолих я да ми купи нещо с полета, за да ми свикне ръката, а тя се появи с Мадоната.... е има малко поленца, нали:D

Първият ми гоблен беше "Казанската мадона". Голям гърч беше, но бях много ентусиазирана пък и ми го беше подарила свеки :oops:

Аз започнах с "Коне на водопой" подарък от сестрами.Не помня колко време го ших,но ме запали много и в момента са доста.

Назад