ushola sam 7 do sega a veche pochnah i osmiya. moite vsichki sa vse na milena stil, ne sa neshto osobeno no pogledan li gi sa specialni - e kak nali sam gi pravila az
здравейте.аз съм ушила 14-до сега ,като не броя тези които съм подарила.бих показала някой от тях ,но не мога да си кача снимките на компа.нещо не ми се получава.но не съм се отказала.
След бързата равносметка, която направих установих, че за 20 години съм ушила 20 гоблена /включително малки/ от които 9 съм подарила на мои близки. В момента работя един и чакат още 4 недовършени. :-|
В момента шия 4-ия. Първият е прибран в дълбоките архиви. Вторият подарих на майка ми - хареса го докато го шиех (тя самата шие гоблени). Третият сина ми си го избра и го уших специално за него. Той е на 10 години, но сам си заби пирона на стената, за да го закачи. Четвъртият се надявам да закача в новата ни къща, която все още не е готова за живеене. Въпросът е само дали къщата или гоблена ще стане по-напред.
Пожелавам на всички достатъчно време и несекваща наслада!
:shy2: Три, даже третия е недовършен, но сега правя малки гобленчета за подаръчета и когато ги свърша, тогава го почвам пак.Имам и още няколко, които съм сваляла от тук и чакат да бъдат почнати. Схемите, които качвате са толкова хубави и толкова много, че ми се иска да съм Шива. Благодаря ви момичета, страхотни сте:blueflow:
здравейте всики, не Ви познавам, защото сега се включвам, но познавам работите Ви/ушитите/. От доста време следя форума, но сега се включвам, ще ми бъде приятно.
Аз имам един ушит преди 10 години.От пролетта съм се закрастила отново.Това лято уших един,вчера завърших Молитвата.И имам три започнати.Двата са големи,Ковачницата и Лунната зима.Ще ги шия до пенсияНадявам се покрай вас да се взема в ръце и по сериозно да шия.
Здравейте на всички,
аз съм ушила само 1 , но започнах да шия едва преди месец, а сега шия втория си гоблен "Ева" и то благодарение на djavka за което и съм много благодарна. Надявам се някой ден да ви настигна и да си направя хубава колекция от такива красоти. Аз също работя и уча затова нямам кой знае колко свободно време, но вместо да си почивам предпочитам да шия.