За любителите на HAED-Етапи

Светле, честито за новата придобивка!:clap: Наистина е много красив, някак си е "жив" и направо ти "говори"! Останаха ми очите! И аз съм кандидат за схемата, нооооо за другата Коледа!

Ето етапче от моя :D. До тук бях с лесната част на небето и многото шиене с един цвят. Сега отново започва мъката по единичните бодчета...

А панамата вече и да иска по-мърлява няма как да стане :D.

Винаги може и повече, и моята панама вече не помни какъв и е истинския цвят. Страхотно се получава :clap:

veshti4ka уникален е, кога беше на роклята, ..... та стигна до тук.Кога и аз ще напредна толкова така да ме мъчат единичните бодчета?И моята панама вече не си знае цвета.

Добре но за да си поръчам може ли да ми дадете някакъв сайт от който да разгледам моделите а също така и цените.Благодаря!

Благодаря ви, момичета!

Никаква турбо игла нямам :D, просто от време на време шия по малко и това е. Вече стана една година откак съм го започнала, а края му не се вижда... Сега предстои най-трудната част от него.

Какъв голям етап, бързо шиеш. Вече почвам да се чудя, само аз ли съм толкоз мудничка. Красиво се получава, продължавай в същия дух, veshti4ka !
Галя, аз се шегувам по повод на поръчването за Хаед. Тук във форума момичетата си разменяме схемите който каквото има, стига да покажеш какво търсиш, включително и на Хаед имаме доста моделчета. Аз те съветвам да разгледаш официалния сайт на тази фирма/напиши хаед в гугъла и то ще ти излезе/и там да си избереш нещо, а после го потърси сред нас във безплатни! Няма смисъл да го поръчваш от САЩ, след като при нас може някой да го има.

здравейте искам да попитам има ли някой схемата и цветовете на гоблен хаед 'Together in my Fathers Garden'или 'Lily of the Valle'.
Благодаря предварително.

Това е първият в живота ми завършен Хаед. Току-що е рамкиран. До сега аукаха и оукаха колежките ми, но друго си е да си каже мнението някой, който знае какво е да шиеш Хаед, затова нямам търпение да го покажа точно на Вас. Завърших го лятото и едвам устисках до сега да го пазя в тайна, за да е тематичен при настъпващите коледни празници. Качвам две снимки, за да видите размерите му и особено зелената рамка, макар,че май пак не се вижда добре, че е такава.

Жесток е! И без да съм шила гоблени на тази фирма само като съм чувала легендите за сложноста на изпълнение ми настръхват коситв! Поздравления!

nina55, мно-о-о-о-го е красив! Грандиозен етап, сигурно нямаш търпение вече да го завършиш. Внушителен по размери ХАЕД! Прекрасен гоблен!

Назад