Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ето обещаното от мен етапче на моя Хаед Lirielle.Шия го с голям мерак, но на моменти ми се реве от него и ми идва да го захвърля.Шия с часове и накрая нищоникак не спори с толкова единични бодчета, а трябва да стане товаПреглед на прикачен файл 176691Преглед на прикачен файл 176692
Здравейте!Това е първият ми напълно завършен гоблен на Haed. Ушиването му ми отне около девет месеца.
Здравейте!Това е първият ми напълно завършен гоблен на Haed. Ушиването му ми отне около девет месеца.
Какъв е размера на този гоблен, изглежда огромен! Много е красив и е за мераклииприятно шиене
![]()
Това е първият в живота ми завършен Хаед. Току-що е рамкиран. До сега аукаха и оукаха колежките ми, но друго си е да си каже мнението някой, който знае какво е да шиеш Хаед, затова нямам търпение да го покажа точно на Вас. Завърших го лятото и едвам устисках до сега да го пазя в тайна, за да е тематичен при настъпващите коледни празници. Качвам две снимки, за да видите размерите му и особено зелената рамка, макар,че май пак не се вижда добре, че е такава.