За любителите на HAED-Етапи

:confused: Според мен, тези гоблени не са шити по оригиналните комплектовки на HAED, само снимките са техни. Иначе със сигурност мога да кажа, че гоблените им са доста сполучливи и се получават 1:1 със снимките по които се шият. Ако си си харесала нещо, първо се увери че е по схема на фирмата и давай смело, няма да съжаляваш. Има доста единични бодчета, но труда си заслужава. Успех!:kissyou:

Аз и елфчето много съм си харесала.Даже вече си купих панама и конци,ама като го видях тук доста се притесних и сега се чудя и за него.Дали някой от форума го е шил?Така поне ще знам дали изобщо да го подхващам,защото искам да го ушия за декември.

Мисля, че албумът, който си гледала не случайно се казва Осторожно, прогон! - т.е. ВНИМАНИЕ! това не са оригинални схеми и не се знае какъв ще е крайният резултат.

Хайде и аз скачам при вас с Forever friends, пък каквото стане и когато стане.

Я вышиваю
d6a11ac0480a983356.jpg
[/URL][/IMG]

:hello: Много си харесах един гоблен с помощта на iliana67 се сдобих със схемата и съм много щастлива! Но искам да ви питам като шиете HAED, комлектован ли си го купувате или сами го комлетовате? Защото искам да събера малко повече информация преди да го почна. Отдолу на снимката го имат започнат но не съм го шила аз.

Последно редактирано:
:hello: Много си харесах един гоблен с помощта на iliana67 се сдобих със схемата и съм много щастлива! Но искам да ви питам като шиете HAED, комлектован ли си го купувате или сами го комлетовате? Защото искам да събера малко повече информация преди да го почна. Отдолу на снимката го имат започнат но не съм го шила аз.
Здрасти,готови комплектовки видях 4е има на ХАЕД в интернет на ето този сайт http://www.colray-crafts.com/ ,но мисля че щом имаш схемичка може и по евтино да излезе да си го комплектоваме тук,пък и знам ли в нашто БГ всичко ни е по-скъпичко?Май само Креиника се закупува от чужбина:gipsy:. Приятно шиене...........:kissyou:Ой Лариса ужасно е хубав.Мн Мн красив.А Котката е като ОТК:gipsy: внимателно следи работния процес-да не станат грешки.:gipsy:

Сайта е мн добър, до сега не съм влизала. Благодаря ти, напълних си очите :idea:

А за конците не съм много наясно пише,че всички са в DMC и има един перлен той ли ще е Креиника :baby: Не може ли да се замени с някой в BG, нямам представа как да си го набавя от чужбина :(
Обаче сега поглеждам че доста присъства (въпросния цвят)и ако се замени може би няма да се получи очаквания ефект.

С крейник се получава ефект 3дименсионален.Това е един вид конец,който се продава на ибришимче,не е на чиле.Има различни дебелени,така че няма да е много лесно да го промениш и определено ефекта няма да е същия.Ето тук можете да видите цени и да си поръчате. http://www.abcstitch.com/designers_php/designers.php?category=Kreinik внимавайте много да не збъркате дебелината и номера обаче.И нещо друго което трябва да знаете че креиник излиза доста скъп конец.....,но крайният ризултат си заслужава.

Сайта е мн добър, до сега не съм влизала. Благодаря ти, напълних си очите :idea:

А за конците не съм много наясно пише,че всички са в DMC и има един перлен той ли ще е Креиника :baby: Не може ли да се замени с някой в BG, нямам представа как да си го набавя от чужбина :(
Обаче сега поглеждам че доста присъства (въпросния цвят)и ако се замени може би няма да се получи очаквания ефект.
:gipsy:Радвам се че ти помогнах,и че саита ти е харесал...:kissyou:,има мн написано за креиника във форумчето.

Аз шия тази въпросната фея и замених Крейника с ДМС Е5200.
Номера на Крейника отговаря на това ДМС

Момичета, ако в схемите ви има Крейник, по-добре не го замествайте с друго.
Аз пробвах и с ДМЦ и с Мадейра, но ефектът не е същият.
mareha е много права, той е уникален. Погледнат от различни посоки изглежда различно!

Ще покажа една от моите феички и съм изрязала малко парче, където има Крейник. За жалост на снимка не изглежда като на живо, но дано придобиете някакво впечатление!

НАЙ-ЛОШОТО е, че не го продават тук!:(

TDK, а как е гоблена отзад при толкова много цветове? Аз започнах моя с гобленов бод и отзад е някакъв ад.

wylchin, че е ад - ад е! Аз пък съм го кръстила "ефектът на китеника"!
Гобленът ми отзад изглежда точно така! И става дебел от промушените конци! Но спокойно, като се свърши, изпере и изглади, всичко си отива на мястото! "Почти" не личи!!!:idea:

Hansel ang Gretel

ЕТО И МОЕТО HAED'ЧЕ:) ВЕЧЕ СЪМ НА ТРЕТА СЕДМИЦА.

С ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ НА TDK:blueflow:

Назад