LUCY

• Началник на темата Началник на темата lucy
  • Начална дата Начална дата
Davam otchet za poveche ot polovin godina - dovurshih afrikankata, napravih si oshte edna 1:1, edno Vervaco, edno koledno pile i edna plodova kupa ... :D:D:D

:clap:защо си чакала половин година за да ни покажеш тези красоти всички са хубави , но на най ми хареса чашата не съм го виждала и ще те помоля за схемата :kissyou:

Люси добре дошла отново.Всичко което си направила е прекрасно.Но купата ме впечатли най много.:clap::kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Всичко е толкова хубаво, че не мога да откъсна очи от твоята страничка.Поздравления.

:clap: да са ти честити новите гобленчета! Много са хубави, аз най-много си харесах африканката,защото аз така и не я уших, но .... някой ден:D

Ех, колко се радвам че има раздвижване в тази темичка :)
:clap: Люси, страхотни нови попълнения :clap: :kissyou:

Чудесни нови попълнения!:clap::clap::clap:Докладвай ни по-често:D,за да те контролираме!:kissyou:

Чудя се как съм пропуснала тази колекция. Невероятна е и адмирации за изработените шедьоври.

Ферхунде браво!! Не си си губила времето по "скучния Лондон" ;)
Време е да дойдеш вече и нас да видиш че на някои ни е домъчняло!!:kissyou::kissyou:

Браво Люси :clap:
Ако всички, които се възхищават на Африканката знаят ,че си го шила едно към четири на този каунт панама, ще те предложат за медал!:D
Ще те чакаме за купона!

Ей, Люска, голяма производителност:clap::clap::clap:, затова ли по-малко седиш на компа :D

Не знам дали ще повярваш, но вчера се чудих къде се загуби и ето, че днес се появи. Страхотни попълнения :clap::clap::clap:

Назад