Творбите на slasch

• Началник на темата Началник на темата slasch
  • Начална дата Начална дата
Поздравления за избора!:kissyou:
Муха си е класик!

А на теб голямо БРАВО за перфектното изпълнение!:clap::clap::clap:

:clap: страхотни неща създаваш :clap: просто съм очарована малките украси и красивите гоблени , които се появяват от ръцете ти :wine: за предстоящите коледни празници и бих искала да те помоля за схемичките на топчиците , ivelina.tomanova87@abv.bg

Последно редактирано:
Благодаря doris, did_tag, Pepito, TDK, elena699, dushkova, ivinka 87:kissyou::kissyou:

ivinka 87 имаш поща:-|

На живо стана много нежен, дори аз не очаквах да се получи така както е на картината. Сега продължавам със следващия........

За първи път виждам този гоблен и много ми хареса.Браво прекрасно изпълнение.:clap::clap::clap:

Прекрасен е станал гоблена!!! Искрено ти се възхитих на търпението да зашиеш толкова много контур, но пък резултата определено си е заслужил усилията! :clap: :clap: :clap: :kissyou:

Лили, m_rija, sissak, loreta :kissyou::kissyou::loveglasses:

loreta тава се сезоните на Алфонс Муха и са 4 на брой. Но, да смятам всичките да ги ушия/дано имам сили/.

Много красиви творби има в твоята страничка. Алфонс Муха е чуден! :clap::clap:Успех и с другите 3 :kissyou:

Ducky :kissyou: за подкрепата

На всички виртуални приятелки, посетили страничката ми през 2011 г. сърдечни благодарности!:kissyou::kissyou:

А сега е време за равносметката от положения труд през изминаващата 2011 г. /при мен е скромен, но сътворен с любов/:
Преглед на прикачен файл 162626

и още няколко започнати, но се надявам "отчета" ми за 2012 г. да е по-солиден:D

Последно редактирано:
Вчера видях два от гоблените на живо.

Възхитена съм от сътвореното.

Цялата колекция е изискана и много красива! Като самото момиче, което ги е изработило!:kissyou:

TDK- благодаря ти за прекрасните думи:kissyou: Много се радвам, че успяхме да се запознаем и ние също сме очаровани от добротата и положителната енергия, която излъчваш!:loveglasses::kissyou:
aida01_04, STOP-73 :kissyou:

Назад