Проблем с форума

• Началник на темата Началник на темата nora
  • Начална дата Начална дата
И при мен може да е от интернета,но във форума влизам с много, много чакане.същото е и за да мина от тема в тема.:confused::kissyou:

И аз имам понякога този проблем, но имам и друг. Някои картинки не ги виждам. Само чета колко са прекрасни гоблените и т.н., а аз не ги виждам, а явно има картинки.

И аз имам понякога този проблем, но имам и друг. Някои картинки не ги виждам. Само чета колко са прекрасни гоблените и т.н., а аз не ги виждам, а явно има картинки.

И аз имам същия проблем с картинките от форума.

Много благодаря на администраторите, че спряха снега!

Здравейте! Мисля 4е проблемите са от слаб компютър и интернет. Аз влизам бързо във форума и всичко се отваря сравнително бързо. Но аз все пак съм отскоро, пък и комп. ми не е много натоварен.

Моя комп е много немощен,направо си работи на магия,ама влизам без проблем във форума и виждам всички картинки.Ама нет доставчика ми е БТК.Иначе когато трафика е по-натоварен има леко забавяне при "прелистването" на темите и страниците.

От вчера насам много често взе да ми зачезва форума, някакви промени ли се правят или пак сме го претоварили?!:confused:

Здравейте момичета!От сутринта немога да вляза във форумама- това се случва и много често.Смятам,че това не е от доставчика,а някаква друга причина:confused:.Консултирах се със специалист,който ми обясни,че проблема не е от доставчика,а от друго естество:idea::kissyou:.Не мисля,че трябва да обяснявам надълго,но има проблем!

Аз също така два дни бях без форум и направо:PP
Дано да се оправи по-бързо този проблем

Здравейте цял ден до към18.00часа при опит да вляза в сайта ми излиза страница на която пишеше, че има грешка в базата данни на сайта. На 8 март ми даваше че не може да бъде открита страницата а днес това. А иначе си имаме интернет и си влизахме в най - различни страници.Дано да не задълбава проблема, че като не мога да вляза цял ден ми е чоглаво:(

Най-после проработи форума :greeneye: От вчера не съм влизала :( Само ми дава грешки :PP

Вчера не можех да влизам през деня,а днес са ми ситни буквичките....
Не е от моите настройки,децата провериха.

Вчера и аз не можех да влизам във форума - и при мен пишеше грешка в базата данни. Дано не е сериозен проблема, днес влязох без проблем.

Назад